Ziua Tatălui la Hollywood: cum au sărbătorit vedetele?

20 iunie, 2016
doutzen kroes jpeg

Cum ar putea să celebreze vedetele de la Hollywood această Zi a Tatălui, în America şi Marea Britanie? Ca toată lumea! Dar ce-au făcut ele, mai exact? Multe staruri celebre şi-au arătat recunoştinţa şi dragostea, la rândul lor, pentru taţii lor – cu urări de bine, poze, cadouri, declaraţii de dragoste...  iată ce fotografii emoţionante au postat atât taţii celebraţi, cât şi femeile din viaţa lor, de Ziua Tatălui.

Doutzen Kroes a postat cel mai intim cadru de familie, alături de soţul ei, Sunnery James, pe care l-a celebrat de Ziua Tatălui cu un mesaj şi această poză alături de cei doi copii ai lor.

Fotografie de familie

Naomi Watts a postat cel mai interesant şi romantic mesaj dedicat tatălui copiilor ei, Liev Schreiber, alături de o poză reprezentativă. Tatăl actriţei, din păcate, a murit pe când ea avea doar 7 ani.

Liev şi Naomi au doi băieţi şi sunt împreună de 11 ani

Sean Combs aka P Diddy este cu siguranţă cel mai mândru tătic dintre toţi, de vreme ce s-a pregătit special pentru această zi şi a postat o fotografie cu urmaşii săi: 6 copii, dintre care trei fete şi trei băieţi. “Cel mai important job al meu e Combs Inc, adică fiii şi fiicele mele!”

Familia lui Sean Combs

Jessica Alba a ţinut să mulţumească bărbaţilor din viaţa ei: tatăl său, Mark Alba, stânga, şi soţul ei, Cash Warren, dreapta, cu care are cele două frumuseţi din braţele lor!

Jessica Alba, cu familia

Cântăreaţa Ariana Grande a dat în mintea copiilor cu tatăl ei, într-o fotografie pe Instagram, cu mesajul: Te iubesc!

Ipostaze amuzante cu Ariana Grande şi tatăl ei

John Legend a fost sărbători de frumoasa lui soţie, pe Instagram, cu o poză cu fiica lor nou-născută, Luna, alături de mesajul: “Mă face aşa fericită să văd în zâmbetul Lunei o parte din tine şi cum îi strălucesc ochii când se uită la tine. Ea nu se va uita la nimeni aşa cum se uită la tine”.

Chrissy Teigen i-a dedicat o fotografie specială lui John Legend

Bella, sora mai mică a lui Gigi Hadid, a postat o fotografie cu tatăl ei, Mohamed Hadid, la un prânz savuros împreună. “Te iubesc, tati, la mulţi ani pentru unul dintre cei mai admiraţi bărbaţi din viaţa mea!”, a scris modelul.

Tatăl şi fiica Hadid au luat prânzul împreună de Ziua Tatălui

Mark Zuckerberg a postat o fotografie emoţionantă cu băieţelul său, spunând: “Cel mai merituos job pe care l-am avut. La mulţi ani de Ziua Tatălui pentru toţi părinţii din lume!”.

Fondatorul Facebook şi-a exprimat fericirea de-a fi tată

Actorul din “Game of Thrones”, Peter Dinklage, a lăsat munca deoparte pentru a-şi exprima bucuria de-a fi părinte, cu o fotografie alături de fiica sa.

Peter Dinklage şi fiica sa, Zelig

Nicole Richie s-a bucurat nespus să îi surprindă în poze pe tatăl ei faimos, Lionel Richie, pe soţul ei, Joel Madden şi pe fiul lor, Sparrow.

Trei generaţii Richie

Familia Obama a fost mai succintă, dar tot au participat la trendul postărilor de Ziua Tatălui, cu o fotografie din parcul naţional Yosemite, în formaţie completă.

Familia Obama, în parcul Yosemite

Familia Delevingne a sărbătorit în stil mare, iar Poppy, sora Carei Delevingne, a ţinut să imortalizeze momentul şi să posteze o fotografie cu familia sa, în fruncte cu tatăl lor.

Petrecăreaţa familie Delevingne

Gisele Bundchen n-a putut să se abţină şi  a postat o fotografie cu soţul ei şi cei doi copii ai lor construind castele de nisip, la plajă. O zi perfectă pentru Ziua Tatălui!

O familie care petrece în cadru exotic!

Actriţa Catherine Zeta-Jones a postat o fotografie nostalgică cu tatăl ei, persoana specială din viaţa ei.

image

Iată şi cu cine seamănă la zâmbet Hugh Jackman: cu tatăl lui, cu care s-a fotografiat pentru a-l sărbători şi online, de Ziua Tatălui.

image


Recente pe Ok! Magazine

Selena Gomez la Cannes, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck profimedia 0874627890 jpg
Melania Trump si Donald Trump la absolvirea lui Barron Trump   profimedia 0873899269 jpg
Kevin Costner și Hayes Costner, Profimedia (1) jpg
Carla Bruni la Cannes 2024   GettyImages 2153558078 jpg
Anca Lungu si sotul Harry Arampatzis la Cannes la premiera Trei kilometrin pana la capatul lumii   Alex Rosu (3) jpg
CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg