Zoe și Lenny Kravitz, moment adorabil tată - fiică! Artistul, onorat cu o stea pe Aleea Celebrităților

14 martie, 2024

Lenny Kravitz a fost onorat cu o stea pe Aleea Celebrităților, iar fiica sa l-a susținut. Zoe Kravitz a pozat mândră, alături de tatăl ei, la ceremonia de recunoaștere marți, 12 martie 2024, la Los Angeles.

FotoJetLenny și Zoe Kravitz jpg

În familiile echilibrate, fetița tatei rămâne mereu alintata lui, indiferent ce vârstă are. Așa este și cazul lor, căci Zoe este răsfățata lui Lenny. Și ”fetița” lui a venit să îl susțină în acest moment important al carierei: recunoașterea ca artist, cu o stea pe Aleea Celebrităților. Logodnicul lui Zoe a rămas în umbră și s-a delectat cu interacțiunea lor tată - fiică.

Zoe și Lenny Kravitz au împărtășit un moment special la ceremonia Walk of Fame. Zoe l-a însoțit când artistul a primit steaua, s-au îmbrățișat și au zâmbit.

După care, a urmat discursul ei. Plin de personalitate, așa cum este însăși fiica lui Lenny.

„Lenny Kravitz, am avut plăcerea să te cunosc de mult timp și trebuie să spun că a fi fiica ta a fost una dintre marile aventuri ale vieții mele”, a spus tânăra în vârstă de 35 de ani. „Erai foarte tânăr când m-am născut eu, în multe privințe, am crescut împreună. Am trecut prin multe. Am văzut multe amândoi. Eu, personal, am văzut multe.”

Zoe s-a născut în decembrie 1988, când Lenny avea 24 de ani. Mama ei, Lisa Bonnet, avea 21 de ani atunci. Cu doi părinți atât de tineri, fata a crescut dezinhibată.

„Ți-am văzut dăruirea incredibilă față de artă, dar mai ales, ți-am văzut cămășile”, a spus Zoe, cu umor. „Potrivit tatălui meu, dacă nu îți expune sfârcurile, nu este o cămașă.”

Ea a mărturisit că i se păreau stânjenitoare hainele tatălui său, însă acum le respectă: ”Nu știu cum faci, dar îți iese! Ai cele mai longevive relații cu cămășile tale”, a spus Zoe într-un mod adorabil, stârnind zâmbete în public.

Lenny Kravitz a avut o carieră incredibil de prolifică și mult succes în muzică, schimbând cu ușurință genurile și stilurile. De asemenea, este actor, a jucat în diverse filme, precum „Precious” și „The Hunger Games”.

La ceremonia sa de pe Walk of Fame au fost prezenți prietenul său Denzel Washington, care a ținut și un discurs, și Channing Tatum, care și-a însoțit logodnica, pe Zoe.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg