Zsa Zsa Gabor a murit la 99 de ani!

19 decembrie, 2016
Zsa Zsa Gabor1958© 1978 Wallace Seawell jpeg

Legendara starletă s-a stins din viaţă în cursul zilei de ieri, pe 18 decembrie, în urma unui infarct suferit în reşedinţa sa din Bel Air.

image

În ultimii cinci ani, actriţa a fost susţinută în viaţă de aparate, sănătatea sa fiind precară în ultima parte a vieţii. Actriţa a decedat după ce a suferit un infarct puternic, conform surselor din apropierea vedetei.

Starleta de origine maghiară a devenit cunoscută nu atât datorită rolurilor interpretate în filmele de pe marele ecran sau pe Broadway, cât mai ales datorită televiziunii. Gabor şi sora sa, Eva, care s-a stins şi ea din viaţă în 1995, au câştigat notorietate în urma unui show tv, în care era promovat stilul lor aparte de viaţă, ele devenind faimoase pentru simplu fapt că erau faimoase.

image

Fosta Miss Ungaria şi-a făcut simţită prezenţa – mai mult datorită fizicului său voluptuous, decât talentului său actoricesc – în show-uri precum “Mr. Ed”, “Gilligan’s Island”, “Make Room for Daddy” şi “Bonanza.”

În afară de actorie şi de a face senzaţie pe covorul roşu, Gabor s-a priceput de minune şi la sedus bărbaţi. La numai câteva luni de când emigrase în SUA, l-a cunoscut pe Conrad Hilton, cu care a fost căsătorită cinci ani. “Îmi doresc un bărbat bun la suflet şi înţelegător. Cer aşa mult de la un milionar?”, obişnuia ea să glumească.

Zsa Zsa a fost cunoscută pentru stilul de viaţă extravagant pe care l-a adoptat în timpul vieţii, dar şi pentru cele 9 dăţi în care a ajuns în faţa altarului. Ultima dată a fost căsătorită cu Frédéric Prinz von Anhalt - mai tânăr decât ea cu 30 de ani -, din 1986 până în ziua decesului ei.Recente pe Ok! Magazine

Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg