Zsa Zsa Gabor, din nou în stare gravă

4 ianuarie, 2011
simeon stalpnicul png

Celebrei actriţe de origine maghiară i-ar putea fi amputat un picior, după ce aceasta s-a ales cu o rană deschisă greu tratabilă. După un lung şir de probleme medicale, medicii care o tratează spun că organismul ei răspunde cu întârziere

Celebrei actriţe de origine maghiară i-ar putea fi amputat un picior, după ce aceasta s-a ales cu o rană deschisă greu tratabilă.

După un lung şir de probleme medicale, Zsa Zsa Gabor (93) se află într-un alt moment de răscruce: medicii care o tratează spun că organismul ei răspunde cu întârziere la tratamentul cu antibiotice şi că ar putea fi nevoiţi să-i amputeze piciorul drept, sub genunchi, care prezintă o ulceraţie severă. Starea generală a pacientei este una precară, dar specialiştii încearcă acum tratarea ei cu o serie de medicamente şi mai puternice, în speranţa că-i vor putea salva piciorul.

image

În 2002, venerabila actriţă a fost victima unui accident auto grav, în urma căruia a rămas parţial paralizată, iar în 2005 a suferit şi un accident cerebral. Fosta mare stea a cinematografiei maghiare a fost operată anul trecut de două ori la spitalul University of California din Los Angeles, o dată şold şi a doua oară pentru a-i fi îndepărtat un cheag de sânge. De duminică noaptea, Zsa Zsa Gabor este internată la centrul medical Ronald Reagan UCLA. Soţul ei, prinţul Frederic von Anhalt, e în permanenţă alături de ea.

Vezi aici galeria foto

image

Zsa Zsa Gabor a devenit celebră mai ales pentru coafurile şi ţinutele ei spectaculoase, dar şi pentru cele nouă căsătorii ale sale. În 1936, ea a fost desemnată Miss Ungaria, o adevărată rampă de lansare pentru cariera ei de la Hollywood. Ca actriţă, a jucat în multe lungmetraje şi seriale de televiziune, dar cele mai bune roluri ale sale sunt cele din

(1952) şi

(1958).

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg