Zsa Zsa Gabor, operată pentru îndepărtarea unui cheag sangvin

15 august, 2010
simeon stalpnicul png

De-abia se externase miercuri,dup─â interven┼úia chirurgical─â suferit─â la ┼čold, c─â Zsa Zsa Gabor (93), a fost nevoit─â s─â revin─â la spitalul University of California din Los Angeles, pentru o nou─â opera┼úie.

Celebra actri┼ú─â de origine maghiar─â a suferit o a doua opera┼úie, dup─â cea de ├«nlocuire a articula┼úiei unui ┼čold.

De-abia se externase miercuri,dup─â interven┼úia chirurgical─â suferit─â la ┼čold, c─â Zsa Zsa Gabor (93), a fost nevoit─â s─â revin─â la spitalul University of California din Los Angeles, pentru o nou─â opera┼úie, de aceast─â dat─â pentru ├«ndep─ârtarea unui cheag de s├ónge.

Fosta mare stea a cinematografiei maghiare a fost internat─â vineri la acela┼či centru medical, iar purt─âtorul de cuv├ónt al acesteia, John Blanchette, a declarat c─â, momentan, ÔÇ×Ea se odihne┼čte ┼či va mai r─âm├óne ├«n spital c├óteva zileÔÇť, f─âr─â a preciza unde s-a format cheagul cu pricina.

Zsa Zsa Gabor a c─âzut din pat pe 17 iulie, ├«ncerc├ónd s─â se ├«ntind─â pentru a r─âspunde la telefon, ├«n timp ce se uita la televizor, la emisiunea ei preferat─â. Ulterior, ea a necesitat o interven┼úie de urgen┼ú─â la articula┼úia unui ┼čold, iar externarea ei a fost am├ónat─â, deoarece artista a f─âcut o infec┼úie la sf├ór┼čitul s─âpt─âm├ónii trecute.

image

Zsa Zsa Gabor a devenit celebr─â mai ales pentru coafurile ┼či ┼úinutele ei spectaculoase, dar ┼či pentru cele nou─â c─âs─âtorii ale sale. ├Än 1936, ea a fost desemnat─â Miss Ungaria, o adev─ârat─â ramp─â de lansare pentru cariera ei de la Hollywood. Ca actri┼ú─â, a jucat ├«n multe lungmetraje ┼či seriale de televiziune, dar cele mai bune roluri ale sale sunt cele din ÔÇ×Moulin RougeÔÇť (1952) ┼či ÔÇ×Stigmatul r─âuluiÔÇť (1958).

├Än 2002, venerabila actri┼ú─â a fost victima unui accident auto grav, ├«n urma c─âruia a r─âmas par┼úial paralizat─â, iar ├«n 2005 a suferit ┼či un accident cerebral.