Nici nu zici că e ea! Caitlyn Jenner a apărut pe stradă cu şapcă pe cap şi şlapi şi nimeni n-a recunoscut-o

10 aprilie, 2020
8 caitlyn jenner pe strada jpg jpeg

Cu şapcă pe cap, în haine lejere şi cu şapcă pe cap, Caitlyn Jenner a fost de nerecunoscut la apariţia sa recentă. Tatăl surorilor Jenner e transformat!

Ne-am obişnuit să o vedem în ţinute elegante, să poarte tocuri şi rochii mulate, dar iată că de data aceasta Caitlyn Jenner a atras atenţia altfel. Tatăl vitreg al surorilor Jenner, transformat în femeie, a ieşit la mici cumpărături într-o ţinută lejeră, cum nu multe vedete internaţionale ar îndrăzni să poarte pe stradă. 

Caitlyn Jenner a îmbrăcat un hanorac albastru, larg, o pereche de pantaloni negri, iar în picioare a încălţat o pereche de...şlapi. Pe cap a avut o şapcă roz şi aşa a reuşit să îşi ascundă chipul de privirile eventualilor curioşi. Totuşi, puţin probabil să o recunoască cineva la cât de îmbrăcată este. Oare are ceva de ascuns? Oare a suferit o nouă operaţie sau intervenţie? Care e motivul pentru care se ascunde?

Se pare însă că nici de coronavirus nu se teme. A ieşit în public fără mască, fără mănuşi. Priviţi toate imaginile în galeria foto. 

4 caitlyn jenner pe strada 6 jpg jpeg

Imagini EXCLUSIVE din casa lui Caitlyn Jenner 

Prins între imaginea de idol olimpic al multor generaţii şi dorinţa de a fi femeie, Cait ne-a invitat în casa din Malibu şi ne-a povestit, în exclusivitate, cum arată noua... ei viaţă!

Cu mult înainte ca celebrul clan Kardashian să facă carieră în viaţa publică, Caitlyn, adică Bruce Jenner, câştiga titlul olimpic la decatlon, devenind vedetă naţională. La mai bine de 45 de ani distanţă de acel moment, el şi-a asumat ipostaza de transsexual, devenind, în 2015, femeie şi pornind într-o nouă aventură, departe de show-ul care i-a adus notorietatea mondială. Recent, el a deschis pentru OK! uşa casei sale luxoase, aflate pe unul dintre dealurile din Malibu.

Aceasta locuieşte de şase ani în superba vilă cu patru dormitoare, trezindu-se în fiecare dimineaţă cu panorama spre Oceanul Pacific.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}