Nicole Kidman și suferința din spatele noii ei siluete: ​„Este îngrozită că timpul ei a trecut"

18 februarie, 2024

De când o știm, vedeta a afișat o siluetă subțire, însă aparițiile ei din ultimul timp ne sperie de-a binelea, iar fanii divei își fac griji pentru sănătatea ei.

Nicole Kidman GettyImages 1359116428 (2) jpg

“Toată lumea vrea să știe ce este în neregulă cu ea. Chiar și cei apropiați sunt îngrijorați din cauza asta.” Da, Nicole Kidman, diva australiană în vârstă de 56 de ani, a cărei existență părea să se scrie perfect alături de soțul Keith Urban și cele două fiice adolescente ale lor, dă semne că suferă în secret și face tot posibilul să ascundă asta.

În ultimul timp, fanii au început să observe pierderea dramatică în greutate și apelarea cu fidelitate la noi și noi intervenții estetice.

Totul a început în noiembrie anul trecut, atunci când Nicole a postat o serie de fotografii pe Instagram, îmbrăcată doar într-un tricou, iar admiratorii ei au notat faptul că diva arată mai slabă ca niciodată și-au suspectat-o că se înfometează. Nici cea mai recentă apariție a vedetei, la premiera serialului Expats, de pe 21 ianuarie, n-a reușit să mai liniștească apele, căci rochia extrem de decupată a actriței a lăsat și mai mult la vedere silueta aproape costelivă a acesteia.

​„Arată incredibil de slabă. Oamenii șoptesc în spatele ei că este numai piele și os”, a declarat un martor care a văzut-o recent pe platourile de filmare pentru thrillerul erotic Babygirl, în New York. Mai mult, expertul în nutriție Dr. Fred Pescatore estimează că actrița este cu aproximativ 11 kilograme sub greutatea medie pentru înălțimea ei, de 1,80 m. „Nu pare atât de trasă la față datorită fillerelor”, adaugă expertul citat.

La 56 de ani, are aproape aceeași siluetă precum fiica ei de 13 ani, Faith
La 56 de ani, are aproape aceeași siluetă precum fiica ei de 13 ani, Faith

La rândul lui, specialistul în longevitate Dr. Gabe Mirkin este de părere că vedeta s-ar putea expune riscului de probleme majore de sănătate. „Practic, nu are grăsime sub piele. Grăsimea ei corporală cred că e în jur de 8 la sută, iar normalul este de circa 19 la sută. Este în mare pericol de a dezvolta osteoporoză, afecțiune care are ca rezultat oase fragile ce se pot sparge la cel mai mic contact.”

Unii apropiați susțin că Nicole muncește prea mult și-ar trebui să nu se mai înhame la atât de multe proiecte. „Are tendința de a pierde în greutate atunci când este suprasolicitată”, a declarat un insider pentru revista In Touch. După ce a terminat filmările pentru serialul The Undoing, Nicole a mărturisit și ea că munca în exces îi afectează adesea sănătatea mentală și fizică și că, uneori, atunci când ajunge acasă, fiicele ei o întreabă „De ce arăți așa, mami?”.

Să se teamă, oare, diva că-și pierde locul la Hollywood, dacă refuză vreo ofertă de a juca într-un nou film? Foarte probabil...

În ultimii doi ani, Nicole a filmat pentru cinci seriale TV și trei filme. „A jucat în aceste proiecte unul după altul, în timp ce făcea reclame și producea alte filme”, spune același apropiat. „În plus, a acceptat și rolul de ambasador al mărcii Balenciaga, de parcă n-ar fi avut suficiente pe cap.”

O altă sursă dezvăluie că Nicole câștigă, pe lângă toate acestea, și peste un milion de dolari pentru apariții la evenimente private, cum ar fi convenții corporatiste și conferințe de vânzări. „Frecvența cu care acceptă aceste joburi pare să indice că este disperată după bani câștigați ușor”, spune sursa. În ciuda faptului că are deja o valoare estimată la 250 de milioane de dolari, actrița „parcă se teme că, dacă refuză oportunitățile de muncă, își va pierde cariera pentru care a muncit atât de mult”.

„Și pe lângă toate aceste critici publice, ea nu își acordă suficient timp pentru a-și reveni după atâtea călătorii și ore lungi de muncă. Îi lipsește confortul de acasă și de-abia își vede familia, ceea ce este dificil pentru Nicole și ar putea explica de ce nu mai pare ea însăși, în ultima vreme”, continuă sursa citată.

Este clar ce se-ntâmplă cu actrița care s-a menținut mereu actuală! „Nicole este îngrozită că timpul ei a trecut. Dar este convinsă că pierderea în greutate o va face să arate mai bine!”, continuă apropiatul lui Kidman, confirmând ceea ce bănuiam: chiar și mentalul divei este din ce în ce mai fragil.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg