Nicole Kidman spune că a scăpat de abuzurile sexuale datorită lui Tom Cruise. De ce crede asta?

16 octombrie, 2018
1 gettyimages 851031 jpg jpeg

De aproximativ un an de zile, Hollywood-ul este zguduit de scandaluri sexuale care îi au în prim plan pe diferiţi actori sau regizori care îşi abuzau colegii sau colegele de platou.

Recent, Nicole Kidman a vorbit şi ea despre abuzurile sexuale la care au fost supuse unele actriţe, afirmând că este de părere că mariajul cu Tom Cruise a ţinut-o departe de astfel de probleme.

„Am evitat de fiecare dată să vorbesc despre mariajul pe care l-am avut cu Tom Cruise pe când aveam doar 22 de ani, pentru că acum sunt căsătorită cu bărbatul care este iubirea vieţii mele, Keith Urban. Ar fi o lipsă de respect din partea mea să dau interviuri referitoare la un alt mariaj. Cu toate acestea, pot spune că acea căsătorie nu mi-a dat putere, însă m-a protejat“, şi-a început Nicole Kidman declaraţia în faţa jurnaliştilor.

Apoi, actriţa care astăzi are 51 de ani a continuat afirmând că, dacă nu l-ar fi avut pe Tom Cruise lângă ea, probabil ar fi fost şi ea abuzată sexual: „M-am căsătorit din iubire. Faptul că eram soţia unui om atât de puternic m-a ţinut departe de scandalurile sexuale. Aş fi muncit la fel de mult şi dacă nu eram soţia lui Tom Cruise, dar probabil unele persoane ar fi încercat să mă abuzeze sexual şi pe mine“.Recente pe Ok! Magazine

Richard Dreyfuss   GettyImages 539134246 jpg
FotoJet J Lo jpg
Gheboasă, al doilea an la Untold Sursa Instagram
Rita Ora jpg
FotoJet Vera  jpg
Mazăre jpg
FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg