Niki Lauda, marele campion de Formula 1, a murit la vârsta de 70 de ani

21 mai, 2019
1 gettyimages 52704560 jpg jpeg

Lumea automobilismului este mai săracă începând cu această lună, după ce familia lui Niki Lauda a anunţat că marele campion de Formula 1 a murit la vârsta de 70 de ani.

Multiplul campion mondial, care s-a îmbolnăvit de gripă la începutul acestui an, a decedat pe 20 mai, în ţara lui natală, Austria. „Cu profundă tristeţe anunţăm că iubitul nostru Niki a decedat luni, în prezenţa familiei sale. Realizările sale unice, atât ca sportiv, cât şi ca antreprenor, sunt şi vor rămâne de neuitat. Dinamismul său neobosit, sinceritatea şi curajul său rămân un exemplu şi o referinţă pentru noi. În afara vieţii publice, era un soţ, un tată şi un bunic iubitor şi grijuliu faţă de ceilalţi. Ne va lipsi foarte mult“, a anunţat postul BBC.

Niki Lauda a fost internat în spital din cauza problemelor, însă fusese externat  şi se simţea mai bine, după cum notase presa străină în ultimele luni. Anul trecut, marele campion de Formula 1 suferise şi un transplant pulmonar.

profimedia 0435107390 jpg jpeg

Niki Lauda a fost un exemplu pentru Michael Schumacher, cel mai mare campion pe care l-a avut Formula 1 până în prezent. Pe lângă cariera din automobilism, Niki Lauda a fost şi un foarte bun antreprenor, punând bazele mai multor companii recunoscute la nivel mondial, printre care Lauda Air şi Laudamotion.Recente pe Ok! Magazine

CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg