Nora scriitorului Salman Rushdie, moment emoţionant alături de fiica ei de 8 luni după ce era să moară de coronavirus: ”Cât am visat să-mi ţin din nou copilul în braţe!”

4 iunie, 2021
3 familia scriitorului salman rushdie jpg jpeg

Familia marelui scriitor Salman Rushdie a trecut prin cea mai grea încercare, după ce soţia fiului său s-a îmbolnăvit de coronavirus. Natalie, mama unei fetiţe de doar 8 luni, a fost la un pas de moarte din cauza complicaţiilor, însă a ieşit învingătoare după 12 zile de groază în spital. 

După aproape două săptămâni de luptă pe viaţă şi pe moarte cu coronavirus, nora scriitorului Salman Rushdie a ieşit din spital. Cântăreaţa de jazz în vârstă de 34 de ani a avut parte de un moment emoţionant când şi-a revăzut fetiţa de doar opt luni, Rose Anastasia Clarissa. Nu şi-a putut stăpâni bucuria şi a izbucnit în lacrimi, la capătul unui drum greu din care era cât pe ce să nu se mai întoarcă.

screenshot 2021 06 03 at 23 01 35 png png
nora scriitorului Salman Rushdie

Soţia lui Zafar Rushdie, fiul în vârstă de 41 de ani al celebrului scriitor, s-a îmbolnăvit de coronavirus chiar în ziua în care a fost programată la vaccin. Din cauza unor probleme cu inima, stare ei de sănătate s-a agravat atât de tare, încât nu se ştia dacă mai scapă cu viaţă.

stanga
dreapta
4 1familia scriitorului salman rushdiepng png png
5 familia scriitorului salman rushdie 4 jpg jpeg
6 familia scriitorului salman rushdie 5 jpg jpeg
7 familia scriitorului salman rushdie foto jpg jpeg
8 familia scriitorului salman rushdie jpg jpg jpeg
3 familia scriitorului salman rushdie jpg jpeg

Natalie a dezvăluit iadul prin care a trecut pe pagina sa de Instagram, unde şi-a îndemnat urmăritorii să se protejeze. 

screenshot 2021 06 03 at 23 00 30 png png
nora scriitorului Salman Rushdie

”Ultima săptămână a fost pentru mine o luptă cruntă. M-am zbătut pentru viaţă mea. Nu am foarte multă energie în acest moment, dar vă implor cu cerul şi cu pământul să va faceţi vaccinul, să purtaţi mască şi să păstraţi distanţa socială. Alternativa e cumplită! Am visat la momentul în care îmi voi ţine bebeluşul în braţe. Recuperarea mea continuă acasă, mă aşteaptă multă muncă pentru a-mi recăpăta puterile, plămânii mei trebuie să se vindece, ficatul a fost compromis, corpul îmi e acoperit de vânătăi, iar sistemul imunitar e la pământ. Trebuie să revin la forma dinainte”, a dezvăluit nora lui Salman Rushdie.

Foto: Instagram, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg