Nu doar Regina Letizia atrage priviri. Cine e superba lady in red de la Summitul NATO?

1 iulie, 2022

Am putea spune că Spania are două Prime Doamne superbe. Prima este binecunoscuta și frumoasa Regina Letizia a Spaniei, soția Regelui Felipe. A doua este mai puțin cunoscută.

Este vorba despre Begona Gomez, în vârstă de 47 de ani, soția premierului spaniol Pedro Sanchez, un chipeș politician de 50 de ani, care ocupa funcția de șef al guvernului spaniol din 2018.

begona gomez profimedia 0703879614 jpg

Mamă a doi copii adolescenți, Begona a făcut senzație cu ținuta aleasă la un dineu extraordinar organizat pentru liderii lumii la muzeul Prado din Madrid, cu ocazia Summitului NATO care a avut loc până ieri în capitala Spaniei.

Cu această ocazie, soția premierului spaniol a ieșit în evidență cu ținuta ei deosebit de șic, o superbă rochie roșie pe un umăr, completată de o pereche de pantofi într-o culoare deschisă și părul coafat foarte șic.

La fel ca Regina Letizia, și Begona a afișat o siluetă foarte suplă și niște brațe lucrate, probabil, la sală, iar mulți dintre liderii prezenți la dineul respectiv au privit-o cu admirație pe soția șefului guvernului, printre care și președintele american Joe Biden.

La un moment dat, Biden a îmbrățișat-o pe Begona și a întârziat mâna pe talia femeii mai mult decât s-ar fi așteptat audiența, momentul respectiv devenind viral pe net.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg