Nuntă ca-n povești pentru fiica lui Lionel Richie. Sofia Richie a fost o mireasă superbă în Franța

24 aprilie, 2023

Sofia Richie, fiica celebrului Lionel Richie, s-a căsătorit sâmbătă, la luxosul Hotel Cap-Eden-Roc de pe Riviera franceză.

Lionel Sofia Richie profimedia 0771221208 jpg

Fashionista în vârstă de 24 de ani a fost condusă la altar de către celebrul ei tată, cântărețul Lionel Richie, în vârstă de 73 de ani. La evenimentul grandios au fost prezenți invitați celebri precum Paris Hilton, Cameron Diaz și sora mai mare a Sofiei, Nicole Richie.

Sofia Richie a a fost o mireasă ca-n povești în ziua ei cea mare, la care a îmbrăcat o rochie de culoarea fildeșului, cu margele. Vedeta i-a spus Da producătorului muzical britanic Elliot Grainge, în vârstă de 30 de ani, cu care s-a logodit anul trecut, în aprilie, la doar un an de când au devenit cuplu. Noul soț al Sofiei, Elliot, este fiul lui Lucian Grainge, președintele și CEO al Universal Music Group.

La nunta organizată pe Riviera franceză, Sofiei i s-au alăturat părinții, sora Nicole Richie și partenera de lungă durată a lui Lionel, Lisa Parigi - fratele Sofiei, Miles, fiind o absență vizibilă de la eveniment.

Mireasa a schimbat nu mai puțin de trei rochii Chanel pentru weekendul ei nupțial, inclusiv una pe care a purtat-o la repetiția de cu o zi înainte. Pentru ceremonia principală, Sofia a purtat o rochie delicată cu paiete albe irizate, din colecția Chanel de toamnă 2023.

Cuplul a optat pentru o ceremonie tradițională evreiască, după ce Sofia, născută creștină, a dezvăluit că s-a convertit la religia soțului ei.

Printre numeroasele vedete care au venit să-i privească pe cei doi schimbând jurămintele de nuntă s-au numărat Cameron Diaz și soțul ei, Benji Madden, sora mai mare a Sofiei, Nicole Richie, alături de soțul ei, Joel Madden, precum și Paris Hilton și partenerul ei de viață, Carter Reum.

Prospăt căsătoriții nu au făcut rabat de la nicio cheltuială pentru șederea invitaților lor, cazați la hotelul de cinci stele care este situat pe malul mării din stațiunea Cap d'Antibes.

Foto: Profimedia, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg