Nunta cu scandal a lui Britney Spears! S-a lăsat cu bătaie și intervenția poliției

10 iunie, 2022

Cum totul la ea este atipic, nici nunta nu putea fi altfel. Incidentul uluitor petrecut acasă la artistă!

britney si sam jpg

Fostul soț al vedetei s-a dat în spectacol și a ajuns la poliție, după ce a încercat să-i strice nunta. După ce a fost anunțată ceremonia discretă de căsătorie, fostul soț al divei a pătruns joi în casa ei din Thousand Oaks, California. Jason Alexander, în vârstă de 40 de ani, a fost reținut de paznicul evenimentului, până la sosirea poliției, potrivit TMZ.

Bărbatul nu și-a ascuns intențiile, ba chiar a pornit o postare publică pe Instagram, unde s-a văzut cum s-a năpustit în casă și chiar în cortul de nuntă.

În materialul filmat, el a vorbit cu gardianul prezent și i-a declarat că Spears l-a invitat la nuntă. Apoi, Alexander a amenințat că va strica ziua cea mare. O altercație s-a produs și apoi filmarea s-a oprit.

Departamentul Șerifului din Ventura a confirmat că a existat o violare de domiciliu la Britney Spears acasă. Avocatul vedetei, Mathew Rosengart, a declarat, exclusiv pentru PageSix: ” Jason Alexander a fost încătușat, luat pe sus și arestat. Îi mulțumesc Departamentul Șerifului din Ventura pentru promptitudine.”

Un procuror federal a dat asigurări că purtarea agresivă a bărbatului va fi sancționată pe măsură.

Deși Alexander s-a arătat de partea lui Spears în procesul custodiei, se pare că nu e prima dată când a dat târcoale domiciliului vedetei.

Cu toate acestea, artista i-a spus ”Da” lui Sam Asghari și promit să se iubească până la moarte. Pe lista invitaților la nuntă s-au aflat Madonna, Paris Hilton, Drew Barrymore și Donatella Versace, cea din urmă fiind și designerul rochiei sale de mireasă.

stanga
dreapta
Nunta Brit (8) jpg
Nunta Brit (9) jpg
Nunta Brit (6) jpg
Nunta Brit (4) jpg
Nunta Brit (7) jpg
Nunta Brit (5) jpg

La nuntă un singur membru al familiei a fost prezent: fratele său, Bryan Spears. Fiii blondinei, Sean Preston, 16, și Jayden James, 15, au lipsit de la nuntă.

Potrivit surselor citate, cântăreața a fost destul de afectată de incidentul cu Jason Alexander, dar și-a revenit repede, nu putea lăsa comportamentul reprobabil al primului său soț să-i strice ziua.

stanga
dreapta
Nunta Brit jpg
Nunta Brit (2) jpg

Foto: KEVIN OSTAJEWSKI/Instagram, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg