Nunta cu scandal a lui Britney Spears! S-a lăsat cu bătaie și intervenția poliției

10 iunie, 2022

Cum totul la ea este atipic, nici nunta nu putea fi altfel. Incidentul uluitor petrecut acasă la artistă!

britney si sam jpg

Fostul soț al vedetei s-a dat în spectacol și a ajuns la poliție, după ce a încercat să-i strice nunta. După ce a fost anunțată ceremonia discretă de căsătorie, fostul soț al divei a pătruns joi în casa ei din Thousand Oaks, California. Jason Alexander, în vârstă de 40 de ani, a fost reținut de paznicul evenimentului, până la sosirea poliției, potrivit TMZ.

Bărbatul nu și-a ascuns intențiile, ba chiar a pornit o postare publică pe Instagram, unde s-a văzut cum s-a năpustit în casă și chiar în cortul de nuntă.

În materialul filmat, el a vorbit cu gardianul prezent și i-a declarat că Spears l-a invitat la nuntă. Apoi, Alexander a amenințat că va strica ziua cea mare. O altercație s-a produs și apoi filmarea s-a oprit.

Departamentul Șerifului din Ventura a confirmat că a existat o violare de domiciliu la Britney Spears acasă. Avocatul vedetei, Mathew Rosengart, a declarat, exclusiv pentru PageSix: ” Jason Alexander a fost încătușat, luat pe sus și arestat. Îi mulțumesc Departamentul Șerifului din Ventura pentru promptitudine.”

Un procuror federal a dat asigurări că purtarea agresivă a bărbatului va fi sancționată pe măsură.

Deși Alexander s-a arătat de partea lui Spears în procesul custodiei, se pare că nu e prima dată când a dat târcoale domiciliului vedetei.

Cu toate acestea, artista i-a spus ”Da” lui Sam Asghari și promit să se iubească până la moarte. Pe lista invitaților la nuntă s-au aflat Madonna, Paris Hilton, Drew Barrymore și Donatella Versace, cea din urmă fiind și designerul rochiei sale de mireasă.

La nuntă un singur membru al familiei a fost prezent: fratele său, Bryan Spears. Fiii blondinei, Sean Preston, 16, și Jayden James, 15, au lipsit de la nuntă.

Potrivit surselor citate, cântăreața a fost destul de afectată de incidentul cu Jason Alexander, dar și-a revenit repede, nu putea lăsa comportamentul reprobabil al primului său soț să-i strice ziua.

Foto: KEVIN OSTAJEWSKI/Instagram, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg