O concurentă de la „Insula iubirii“ şi ispita ei şi-au şters conturile de Instagram! De ce se ascund de ochii publicului?

13 octombrie, 2018
1 insula iubirii george cati 2 jpg jpeg

Cea mai activă ispită masculină din acest sezon de la „Insula iubirii“ este, de departe, George, care până acum a reuşit să aibă în Thailanda nu mai puţin de trei relaţii.

La începutul show-ului, George a cucerit-o pe Mari, care mai apoi l-a părăsit pentru a fi alături de Cristi. Apoi, ispita de la „Insula iubirii“ a ajuns lângă Andreea, cea alături de care a făcut şi o nuntă de imagine în Thailanda. Iar în prezent George este în tatonări cu o altă concurentă, Cati, care a spus că îl place.

Dacă Mari l-a dat la o parte pentru o altă ispită de la „Insula iubirii“, iar Andreea a fost trimisă acasă de producătorii emisiunii, se pare că George poate avea noroc lângă Cati. Toate bune şi frumoase până zilele trecute, când fanii emisiunii au realizat un lucru cel puţin ciudat.

image

George a rămas fără contul de Instagram, despre care a spus că a fost spart, iar cea care l-a ajutat să îşi facă un nou cont şi să aibă din nou fani a fost chiar Cati. După ce l-a promovat pe contul ei de Instagram, Cati a dispărut şi ea de pe celebra reţea de socializare, iar noul cont al lui George a dispărut şi el ca prin magie.

Chiar dacă nu ştim dacă au rămas sau nu un cuplu după emisiune sau dacă sunt în relaţii de prietenie, ne întrebăm totuşi cum de amândoi au rămas fără conturi pe Instagram în acelaşi timp. Să fie un plan pus la cale de amândoi sau o simplă coincidenţă?Recente pe Ok! Magazine

Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg
Nasty la Cannes colaj jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Eva Longoria, GettyImages (2) jpg
FotoJet J Lo silver jpg
Demi Moore la Cannes GettyImages 2154037183 jpg
Ben Affleck și Jennifer Garner, Foto Profimedia (2) jpg
Richard Gere si fiul Homer  profimedia 0874028470 jpg
FotoJet Monica jpg
cristina cioran alex dobrescu
Catrinel Marlon la Cannes profimedia 0875276538 jpg
Bella Hadid transparentă la Cannes, Profimedia (3) jpg
Mădălina Diana Ghenea la Veneția, Getty (2) jpg
Bruni Benjamin Biolay jpg