O mai ţii minte pe Belinda Carlisle? Unde a dispărut artista de succes din anii '80 şi cum arată acum: "După 30 de ani de droguri, mă mir că nu am murit!"

22 martie, 2021
1 belinda tanara jpg jpeg

A cunoscut succesul în anii '80 cu hituri precum "La Luna", "Circles in the Sand" şi "Heaven is a Place on Earth". În culise, însă, frumoasa Belinda ducea o viaţă haotică, ceea ce i-a provocat şi deraierea în carieră

Ajunsă la 62 de ani, Belinda este fericită că a ieşit dintr-o lungă perioadă neagră, iar confesiunile ei sunt surprinzător de sincere. "După 30 de ani în care am fost dependentă de cocaină, mă mir că nu am murit. Ar trebui să arăt precum Fantoma de la Operă cu două găuri în mijlocul feţei la câtă cocaină am consumat. Adevărul este că întotdeauna am vrut să fiu o fată rea. Am iubit din adolescenţă toate filmele cu droguri, care mă făceau să-mi doresc să mă droghez şi eu şi să trăiesc la limită. Aşa m-am născut", a povestit ea pentru The Guardian. "Aşa că atunci când am început să câştig bani, am luat-o razna. Petreceam ca o nebună. Odată m-am trezit într-o dimineaţă că eram proprietara unui cal. Băusem, mă drogasem, pariasem şi câştigasem un cal".

belinda 3 jpg jpeg
belinda 1 jpg jpeg

Deşi nu am mai auzit nimic despre ea de multă vreme, revenirea la realitate a Belindei nu s-a petrecut recent. Artista spune că a renunţat la droguri în 2005, la vârsta de 47 de ani. "Primul pas spre o viaţă sănătoasă a fost descoperirea budhismului. Iar la 47 de ani a fost punctul meu de turnură. A fost ca şi când m-am trezit în faţa unei oglinzi uriaşe foarte clare, în care m-am privit şi mi-am dat seama că aveam o problemă gravă. Din cauza drogurilor am fost şi o mamă absentă. Absenţa mea ca mamă când fiul meu, James, creştea este cel mai mare regret al meu. După ce mi-am revenit, James mi-a mărturisit că el, la trei ani, credea că eu locuiesc la aeroport pentru că eram mereu plecată de acasă, iar asta m-a durut foarte tare. James este gay şi e foarte activ în comunitatea lui. La început am avut temeri pentru el, dar este un băiat foarte deştept".

belinda 4 jpg jpeg
belinda 2 jpg jpeg

În ciuda problemelor ei cu stupefiantele, marea minune a vieţii ei este că mariajul său cu Morgan Mason (foto sus) a rezistat - cei doi sunt căsătoriţi de 35 de ani. "L-am trecut prin foc pe soţul meu cu dependenţa mea de droguri. Când l-am întrebat de ce a rămas alături de mine în tot acest timp, mi-a spus că el mereu vedea persoana care eram în adâncul sufletului meu şi mereu a sperat că, într-un final, acea persoană va ieşi la suprafaţă, ceea ce s-a întâmplat", a mai spus Belinda.

Foto: Instagram, YoutubeRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
andreea84 jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg