O recunoşti pe această blondă super sexy, fostă asistentă TV? Aşa arată după o sarcină cu gemeni!

18 ianuarie, 2022
1 marina dina in vacanta in maldive 9 jpg jpeg

Era o vreme când fosta asistentă a lui Mihai Morar era în topul fanteziilor bărbaţilor. Acum arată chiar mai bine decât atunci!

A fost una dintre cele mai sexy asistente TV, dar, la un moment dat, statutul de "cea mai dorită" şi "cea mai comentată" dintre personajele micului ecran nu a mai fost suficient. Blondă, cu forme apetisante şi cu un vino-ncoa dat şi de intervenţiile estetice, aceasta a renunţat la apariţiile televizate şi la viaţa mondenă pentru ceea ce-şi dorea cel mai mult: stabilitate într-o relaţie şi familie.

Un caz unic în istoria aşa-numitelor asistente de televiziune

Pentru cine încă nu şi-a dat seama încă despre cine este vorba, ei bine aflaţi că această frumuseţe blondă se numeşte Marina Dina (36).

23 marina dina 9 jpg jpeg

„Marina a fost personaj în filmul ăsta mai bine de trei ani. Scopul nostru nu a fost să o înlocuim. Am căutat alte caractere. Primul sfat pe care l-am dat fetelor a fost: «Nu încercaţi să o copiaţi pe Marina! Sau orice altă prezenţă feminină de pe sticlă!». Marina a fost un caz unic în istoria aşa-numitelor asistente de televiziune. Atrăgea foarte multă simpatie fără să facă nimic special pentru asta. A venit pe rol de «fata de nicăieri» şi, în trei ani, telespectatorii au văzut cum ea s-a transformat în femeie. Şi n-a crescut în popularitate prin scandaluri”, spunea Mihai Morar despre colega sa de la "Răi, da' buni", cu câţiva ani în urmă.

Viaţă schimbată radical

Deja s-au scurs 12 ani de la ultima sa apariţie TV, dar chiar şi acum mai sunt fani care suspină după ea. Drept dovadă şi cei peste 90.000 de followeri care îi urmăresc contul de Instagram şi care au văzut schimbările radicale prin care a trecut.

Câtcotaşii vor fi surprinşi, poate, să afle că, după ce a dispărut din lumina reflectoarelor, Marina Dina a urmat un curs de managementul modei şi a bunurilor de lux la European School of Economics din Milano, apoi unul de design vestimentar şi altul de croitorie, şi-a deschis propriul business şi a devenit mămică de gemeni, după o sarcină solicitantă şi o naştere cu emoţii. Chiar luna aceasta, gemenii săi, Zian şi Aria, au împlinit vârsta de 5 ani.

16 marina dina 2 jpg jpeg

Cum reuşeşte, însă, să arate acum chiar mai bine decât în urmă cu 12 ani? Şi chiar şi după o sarcină cu gemeni? Ei bine, Marina Dina este o împătimită a sportului şi petrece multe ore făcând Pilates şi yoga, executând mişcări dificile şi poziţii solicitante. Totodată, ea a exclus din meniul ei carnea şi e adepta dietei intermitent fasting, cu 16 ore între ultima şi prima masă a zilei.

        View this post on Instagram                       A post shared by Marina Dina (@marinadina1)

View this post on Instagram

A post shared by Marina Dina (@marinadina1)

Chiar şi în vacanţă, aşa cum este acum, Marina Dina profită din plin de activităţile în aer liber pentru a-şi tonifia corpul. Zilele acestea, ea se află în vacanţă cu familia în Maldive, unde înoată şi face paddleboarding. Surpriza acestui concediu a fost, însă, bancul de delfini care s-a apropiat de barca în care erau ea şi copiii.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

diana82 jpg
kel1 jpg
Alina Sorescu la mare jpg
Oana si Vlad 1 jpg
profimedia 0296947797 jpg
Bruce Willis și Emma Heming jpg
Bennifer în Georgia (5) jpg
patric17 jpg
Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg