Oana Lis şi-a pierdut tatăl. Soţia lui Viorel Lis nu poate uita nici acum momentele de coşmar trăite în copilărie

14 aprilie, 2021
3 viorel2 jpg jpeg

L-a acuzat că a abuzat-o şi că tot ce a trăit lângă el a fost un coşmar. Acum, Oana Lis a aflat că tatăl ei şi-a găsit sfârşitul în Spania, unde trăia de ai mulţi ani

“Am aflat că a murit  tatăl meu, în Spania. Nu avem o istorie plăcută împreună, mai mult suferinţe, sticle in cap mamei mele, bătăi, vorbe grele şi multe altele.Nu aveam o relaţie, în present, dar e omul care mi-a dat viaţă şi azi îl iert pentru tot. Ciudat, am aflat de la prietenii de pe Facebook, nu de la preotul care se ocupă de înmormântarea lui şi de bunurile, asigurarea şi bănuţii rămaşi. Dumnezeu să-l ierte!”, a scris Oana pe o reţea de socializare.

Vedeta nu a uitat niciodată “tratamentul”pe care i l-a aplicat. De aceea, în ultimii ani, alesese să păstreze distanţa.

“Acum vreo două zile, mă gândeam la el că era mai tânăr cu vreo câţiva ani decât Viorel, şi mă gândeam oare cum se descurcă în perioada asta cu Covid-ul! Datorită certurilor din familie, că m-a bătut şi şi-a bătut joc de mine când eram mică, eu nu am mai păstrat legătura cu el, mai păstra doar fratele meu. El stătea în Spania de mulţi ani, avea pensie acolo. Din ce am înţeles a vândut ce avea aici moştenire în Moldova de la părinţii lui şi şi-a aranjat să-l îngroape preotul din Palos de la Frontera unde locuia. Am fost şi eu acolo, e un orăşel cu foarte mulţi români. Eu nu am aflat de la acest preot care se ocupă de înmormântare, nu m-a contactat. M-au sunat şi mi-au dat mesaje românii care m-au văzut atunci când am fost în Palos de la Frontera şi ştiau că este tatăl meu”, a spus Oana pentru Click.ro.