Oana Mareş se teme de Omicron: "E viclean!"

19 ianuarie, 2022
2 mares21 jpg jpeg

Oana Mareş recunoaşte că se testează mai multe zile la rând atunci când vine dintr-o altă ţară, dar nu ştie câţi fac asta. Prezentatoarea crede că Omicronul e mult mai viclean decât celelalte tulpini, pentru că îi face pe vaccinaţi să creadă că au dobândit o simplă răceală.

“În acest moment fugim de un "alien" de care nu putem scăpa , exact ca în filmele americane. Nu putem scăpa cu armele pe care le avem, dar nici nu ne muşcă de cap sau ne spintecă în două. Ne lasă cu ceva muci pe cei mai norocoşi şi complicaţii mai mult sau mai puţin grave pe cei mai vulnerabili.

Nimic nu funcţionează cu omicronu'! Iată situaţia: vaccinaţi cu două şi trei doze, certificaţi, testaţi, plecaţi cu avionul, uţa uţa la ski. Testat , revenit în ţară, testat din nou...pac! a treia zi pozitiv. Nu doar noi, ci şi mulţi alţi prieteni care au călătorit în aceleaşi condiţii, chiar în zone diferite.

Aşadar, omicronul e viclean, e rapid şi foarte mulţi oameni nu se mai testează, pentru că e uşor de confundat cu o răceală. Mai ales cei care au mers la -20 de grade au considerat că e cam firesc să le curgă nasul. În consecinţă inmulţiţi cifrele pe care le vedeţi oficial cu cel puţin trei.

Eu mă testez două trei zile după ce vin dintr-o altă ţară, orice simptom am sau n-am. Nu ştiu câţi fac asta, dar ştiu că în avionul cu care am venit, în care erau numai vaccinaţi şi testaţi, toţi behăiau şi îşi trăgeau mucii. Sub mască desigur!”, spune Oana Mareş.Recente pe Ok! Magazine

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg