Oana Moşneagu l-a sărbătorit pe Vlad Gherman în avans: ”Stop! Al meu! Să-mi trăiască!”

14 februarie, 2022
1 vlad si oana jpg jpeg

De când şi-au asumat relaţia de iubire în mod public, Oana şi Vlad nu mai contenesc cu dulcegăriile şi dovezile de amor.

Se bucură amândoi ca doi copii şi îşi celebrează zilnic dragostea. Şi pentru că ziua lui Vlad este pe 16 februarie, Oana s-a gândit să îi facă o surpriză şi să îl sărbătorească în avans.

”Stop! Al meu! Să-mi trăiască! Nu, nu a fost ziua lui, e pe 16, da’ dacă tot ne-am adunat cu ocazia acestui weekend… Puţintică bucurie în avans nu strică”, a scris actriţa după ce a postat o fotografie în care se vede că deja i-a dăruit tortul aniversar lui Vlad. Tânărul va împli 29 de ani, însă e o idee grozavă să se sărbătorească împreună cu iubita înainte, mai ales că a fost vorba de weekend-ul îndrăgostiţilor.

Cei doi nu s-au mai putut ascunde şi şi-au asumat relaţia de dragoste recent, după ce Vlad a încheiat o poveste lungă de iubire cu Cristina Ciobănaşu. Toţi trei au filmat împreună pentru prima dată în serialul de mare succes ”Fructul oprit”, iar acum sunt colegi la ”Adela”.

Vlad şi Oana sunt mereu înconjuraţi de prieteni şi se vede cu ochiul liber cât de mult ţin unul la celălalt. El nu s-a aşteptat în nicio secundă să fie sărbătorit, având în vedere faptul că ziua sa de naştere este pe 16 februarie.

„Am fost luat prin surprindere”. E frumos să fii sărbătorit în avans. Deşi mai am 3 zile de 28, deja mă prezint cu noua vârstă. Vă mulţumesc pentru surpriza de ziua mea”, a scris actorul pe contul personal de Instagram.

Îndrăgitul actor a confirmat relaţia cu Oana la începutul acestui an. Cineva l-a întrebat pe Instagram dacă este sau nu într-o relaţie cu aceasta, iar el a răspuns afirmativ.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg