Oana Radu are probleme după ce a slăbit: "Mi-au apărut pe sâni, pe burtă, pe fund"

17 august, 2020
3 oana1 jpg jpeg

S-a îngrăşat şi a slăbit în mod spectaculos de câteva, dar aceste transformări repetate o costă acum scump. Oana Radu are vergeturi pe tot corpul şi nu reuşeşte să găsească o soluţie pentru a scăpa de ele.

“Vergeturile mi-au apărut atunci când am slăbit prima oară. Mi-au apărut pe sâni, pe burtă, pe fund, pe picioare, pe mâini. Aveam 121 de kilograme şi am slăbit foarte brusc prin înfometare, fără sport, fără mâncare sănătoasă, fără apă băută. Sunt nevoită să trăiesc cu ele toată viaţa. Am încercat mezoterapie, funcţionează doar atunci când sunt roşii, dar apoi ele se albesc. Din păcate, pentru vergeturi momentan nu a apărut nimic. Am înţeles că ar fi un laser, dar e foarte periculos”, a spus Oana Radu pe o reţea de socializare.

2 oana2 jpg jpeg

La 11 luni de la când şi-a pierdut iubitul, artista se căsătoreşte. Oana Radu îi va spune “Da” antrenorului de fitness care a ajutat-o să slăbească 30 de kilograme şi cu care are o relaţie din ianuarie. Evenimentul va avea loc la Craiova, peste o săptămână..



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg