Oana Roman a dat jos 10 kilograme fără să facă sport: "Am slăbit 5 măsuri la haine, dar nu mă opresc aici"

22 octombrie, 2020
11 oana roman transformare jpg jpeg

De luni de zile a început seria transformărilor! Despre Oana Roman este vorba! Arată incredibil de bine acum, a dat mai multe kilograme jos! A spus cum a reuşit, cum se menţine!

Oana Roman a trecut prin multe încercări în viaţă. A avut de suferit de mic copil, dar niciodată greutăţile nu au doborât-o. Este o luptătoare care a învăţat să îşi croiască un drum în viaţă, să îşi întemeieze o familie, să lupte pentru soţul ei, să îşi iubească fiica mai presus de toţi şi toate. 

Iată că vedeta se preocupă de aspectul ei fizic de o bună perioadă de timp. Arată incredibil de bine, a slăbit mai multe kilograme. Ea a spus secretul:

stanga
dreapta
4 cum a slabit oana roman 7 jpg jpeg
2 oana roman grasa jpg jpeg
6 cum a slabit oana roman 5 jpg jpeg
11 oana roman transformare jpg jpeg
3 cum a slabit oana roman 8 jpg jpeg
5 cum a slabit oana roman 6 jpg jpeg
7 cum a slabit oana roman 4 jpg jpeg
8 cum a slabit oana roman 3 jpg jpeg
9 cum a slabit oana roman 2 jpg jpeg
10 cum a slabit oana roman 1 jpg jpeg

"E simplu, am început în noiembrie anul trecut o colaborare cu o clinică din Ploieşti pentru a face proceduri de remodelare corporală cu nişte aparate extrem de performante, practic cele mai performante din lume şi, în paralel cu aceste proceduri, am  ţinut şi o dietă pe care mi-am inventat-o eu singură. Adică nu este ceva ce aş putea neapărat să recomand, în sensul că eu am făcut ce am crezut eu că este ok pentru mine. Şi de aceea evit să recomand această dietă. În momentul acesta sunt în discuţii cu un nutriţionist care să mă ajute să conturez dieta aceasta. În mare, este o dietă în care am mâncat absolut orice, dar foarte puţin şi foarte rar. Cam asta este ideea. Nu mi-am interzis şi nu am renunţat la nimic, doar că am redus extrem de mult cantităţile şi mănânc practic de două ori pe zi.

Nu am voie să fac sport, pentru că am probleme din cauza operaţiilor pe care le-am făcut după ce am născut. Am operaţii în zona abdomenului, am plasă, nu am voie să fac sport şi să ridic greutăţi, aşa că atunci a trebui să găsesc o variantă în care să pot slăbi fără să fac efort fizic. Am reuşit să slăbesc doar datorită acestor proceduri de remodelare corporală şi datorită dietei pe care mi-am impus-o. Iar astfel de proceduri de remodelare corporală sunt geniale dacă le faci cu aparatele care trebuie, nu faci pauze şi te duci în mod constant.Nu am voie să fac sport, pentru că am probleme din cauza operaţiilor pe care le-am făcut după ce am născut. Am operaţii în zona abdomenului, am plasă, nu am voie să fac sport şi să ridic greutăţi, aşa că atunci a trebui să găsesc o variantă în care să pot slăbi fără să fac efort fizic. Am reuşit să slăbesc doar datorită acestor proceduri de remodelare corporală şi datorită dietei pe care mi-am impus-o. Iar astfel de proceduri de remodelare corporală sunt geniale dacă le faci cu aparatele care trebuie, nu faci pauze şi te duci în mod constant.", a mărturisit vedeta pentru click.ro. 

8 cum a slabit oana roman 3 jpg jpeg

Oana Roman îşi doreşte să mai slăbească 15 kilograme

Nu are încă silueta pe care şi-o doreşte, vrea să mai slăbească aproximativ 15 kilograme. 

"Sub nicio formă nu am ajuns la greutatea pe care mi-o doream. Mai am drum lung de parcurs, o groază. În momentul în care am început aceste proceduri aveam de slăbit undeva la 25 de kilograme şi mai am vreo 10 de dat jos, maxim 15 kg. Am dat jos aproape 5 măsuri la haine, 12 cm în şolduri, 10 cm în talie şi 12 cm la bust. Pentru că asta fac aceste proceduri corporale, te scapă de minus 5 cm la o şedinţă.", a spus ea pentru aceeaşi sursă. 

Foto: Facebook