Oana Roman, aniversare în Egipt. Cu cine a plecat în călătorie

13 aprilie, 2021
1 roman3 jpg jpeg

Oana Roman îşi sărbătoreşte ziua de naştere în Egipt.

Vedeta împlineşte astăzi 45 de ani. Pentru că nu se putea bucura de o petrecere în pandemie, fiica lui Petre Roman a ales să plece alături de fetiţa ei şi de Vica Blochina într-o vacanţă.

''După o zi foarte lungă, cu trezit la 4 dimineaţa, în sfârşit ne-am liniştit într-un loc de vis. Vreau să vă arăt un pic ce este aici. Este absolut superb. Este ceva de vis, absolut sublim. M-am aranjat un pic şi o să mergem la masă. Vreau să vă arăt cât de frumos se vede'', a spus Oana Roman pe  o reţea de socilizare.

Deşi îşi dorea să  trăiască aceste momente alături de fostul ei soţ, Marius Elisei a respins oferta.

  Oana Roman şi-a dorit ca de ziua ei să plece împreună cu Marius Elisei şi cu fiica lor în vacanţă. Din păcate, fostul ei soţ a refuzat invitaţia.

''Vreau să vă spun că astăzi am confirmat plecarea noastră în vacanţă, de ziua mea. Din păcate prietenii cu care trebuia să mergem nu mai pot veni din cauza unor probleme de sănătate şi o să merg doar eu cu Isa'', a spus Oana Roman pe Instagram.

''Isa şi-a dorit foarte mult ca tatăl ei să vină şi el noi, în baza unei relaţii civilizate pe care o avem. A spus că pentru ea ar fi o minune. Din păcate, tatăl ei nu vrea să meargă cu noi în vacanţă, iar pe mine mă doare foarte tare lucrul acesta. Mă doare că ea nu mai poate să fie cu noi împreună, chiar dacă noi nu mai suntem împreună, suntem părinţii ei şi pentru ea ar fi fost o bucurie, dar nu putem să obligăm pe nimeni, aşa că vom pleca doar noi două'', spunea, de curând, Oana Roman.

Vedeta e convinsă că fostul ei soţ are o nouă relaţie.