Oana Roman e supărată că Petre Roman a uitat de ziua nepoatei lui: "Poate nu am fost o fiica bună, dar copilul ăsta ce vină are?"

24 februarie, 2021
5 fiica oanei roman a implinit 7 ani 4 jpg jpeg

Oana Roman şi-a sărbătorit fiica de curând, pe Isabela. Micuţa a împlinit 7 ani! Vedeta a mărturisit acum cât de supărată e, nici bunicii materni, nici bunicii paterni nu i-au făcut urări fetiţei. Petre Roman a uitat de nepoţica sa?

Isabela are şapte ani acum, se transformă într-o domnişoară. Oana Roman i-a organizat o frumoasă petrecere, i-a cumpărat o rochie deosebită, un tort pe măsură. Alături de ele a fost şi Marius Elisei, chiar dacă au divorţat sunt în relaţii foarte bune de dragul fetiţei. 

Oana a postat în mediul online un mesaj emoţionant de ziua Isabelei. E comoara ei: "Încă e ziua ta iubirea mea minunata. Când se naşte un copil şi devii mama ştii ce începe o poveste de iubire fără sfârşit. Ceva ce nu se poate rupe şi nu îşi poate pierde din putere. 7 ani de când m-ai învăţat ca exista iubire fără limite. La mulţi ani minunati, Isabela mea!", a scris Oana Roman pe  o reţea de socializare.

2 fiica oanei roman a implinit 7 ani 3 jpg jpeg
stanga
dreapta
1 fiica oanei roman a implinit 7 ani 4 jpg jpeg
2 fiica oanei roman a implinit 7 ani 3 jpg jpeg
3 fiica oanei roman a implinit 7 ani 2 jpg jpeg
4 fiica oanei roman a implinit 7 ani 1 jpg jpeg
8 oana roman jpg jpeg

Ulterior, tot în mediul online, Oana Roman a dezvăluit cât de indignată e, şi bunicii paterni, dar şi Petre Roman au uitat de ziua de naştere a Isabelei, nu i-au urat la mulţi ani: "De când am venit din vacanţă, am trecut printr-un carusel de emoţii. Am semnat actele de divorţ, după care s-a îmbolnăvit căţelul, apoi mama, care are iar probleme de sănătate. Dar la ziua Isabelei mi s-a confirmat că anumiţi oameni nu vor să fie în viaţa noastră sau vor să fie doar atunci când au nevoie să fie în viaţa noastră. Şi când nu au nevoie, nu mai sunt.

Nu-mi stă în caracter să-i sun şi să-i întreb: de ce ai uitat că e ziua unui copil care te iubeşte sincer? Inclusiv din familie, de fapt bunicii ei nu au fost lângă ea nici unul! În afară de mama, pe care a văzut-o pentru că stă cu noi în casă, nici un bunic nu a fost lângă ea, nici măcar cu un telefon. Nici bunicii materni, nici bunicii paterni. Nimeni, anul ăsta, nimeni. Ok, poate că nu-ţi place de mine, pot să consider că nu am fost o fiica bună sau o noră bună, dar copilul ăsta ce vină are?"

8 oana roman jpg jpeg

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg