Oana Roman intervine în divorţul dintre Alin Oprea şi Larisa: "E bărbat. E încă tânăr. Nu ştiu ce să zic"

26 august, 2020
1 roman jpg jpeg

Oana Roman intervine în scandalul momentului. Vedeta TV crede că Larisa a greşit atunci când a decis să îşi urmeze copiii la studii, în Anglia, iar Alin Oprea a rămas în ţară. Ea crede că solistul trupei Talisman a avut întotdeauna sentimente puternice pentru cea cu care şi-a împărţit 22 de ani din viaţă.

„ Eu îl ştiu pe Alin. Nu am mai vorbit demult cu el. Sunt prietenă şi cu Tavi Colen. Foarte bună. Eu ştiu că acolo au fost tensiuni când s-a destrămat trupa. Ea ar fi fost cauza principală a spargerii trupei Talisman. Ea l-ar fi influenţat pe Alin să nu mai colaboreze cu Tavi deşi ei erau într-o perioadă de mare-mare succes”, a spus Oana Roman la Pro TV.

Fiica lui Petre Roman crede că solistul trupei Talisman a avut întotdeauna sentimente puternice pentru cea cu care şi-a împărţit 22 de ani din viaţă. “El a iubit-o foarte mult, a ţinut cont de sfaturile ei. Erau foarte frumoşi. Momentul în care ea a decis să plece cu copiii, a făcut clar că acolo a fost o ruptură mai veche. Nu pleci aşa peste noapte (chiar dacă este vorba despre studiile copiilor). Şi eu am intrat la o şcoală importantă în Paris şi nu a venit nimeni după mine. Nici măcar mama. M-am dus singură, frumos. Există cămine speciale unde stau (adolescenţii minori care studiază în afară). Eu nu pot să-mi permit să speculez. Mă dar laşi un bărbat singur, o lună, două, trei, cinci, şapte, nouă. Pe bune acum. Un an? La ce te aştepţi? E bărbat. E încă tânăr. Nu ştiu ce să zic. Nu ştiu dacă e adevărat sau nu, dar aşa, omeneşte, gândind din afară. Stă bărbatul ăla singur atâta timp?"

.Recente pe Ok! Magazine

DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg