Oana Roman şi Marius Elisei bifează nouă ani de relaţie. Mesajul care le-a schimbat viaţa ”Ne-am greşit reciproc de multe ori"

4 ianuarie, 2022
1 roman1 jpg jpeg

Povestea lor s-a născut pe neaşteptate. Au trăit momente frumoase, dar şi urâte. S-au despărţit, dar divorţul i-a făcut să realizeze că au nevoie unul de celălalt.

Oana Roman şi Marius Elisei au marcat ieri nouă ani de relaţie.

„Pe 3 ianuarie 2013 eram la munte cu prietena mea de suflet…ieşisem seara la un club şi întâmplător am găsit pe Facebook un mesaj de la Marius. Primul mesaj de la el. Nu ştiam ca răspunzând la acel mesaj viata mea se va schimba radical şi în scurt timp vom începe împreună o călătorie a vieţii.

stanga
dreapta
1 roman1 jpg jpeg
2 roman2 jpg jpeg
3 roman33 jpg jpeg

După 9 ani, am adunat împreună o viata de amintiri şi avem un copil minunat. Nu a fost uşor, nici lin. Ne-am greşit reciproc de multe ori , mai avem încă multe de învăţat şi de făcut împreună dar am trăit multă fericire , multe împliniri şi multe realizări. De multe ori am căzut în capcana Răului amândoi. Dar am reuşit mereu sa ne întoarcem spre lumină şi sa preţuim iubirea. Sper ca drumul ăsta sa fie mai lin şi mai frumos pentru ca avem încă multe de trăit împreună. Cu încredere şi recunoştinţă, cu iubire şi înţelegere, cu puterea de a cere iertare când greşim”, a scris Oana Roman pe o reţea de socializare.Recente pe Ok! Magazine

ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg