Obiectele speciale cu care a fost înmormântat Michael Jackson. Ce ţinută a purtat Regele Pop pe ultimul său drum?

19 februarie, 2022
1 michael jackson profimedia 0035709232 jpg jpeg

Regele Pop a murit în iunie 2009, în timpul pregătirilor pentru mult aşteptatul turneu "This Is It". Familia, fanii, colegii de breaslă şi restul lumii, de altfel, au jelit dispariţia prematură a lui MJ, “o mare parte a ADN-ului nostru cultural dispărând”, după cum a declarat John Mayer. Însă cum a fost înmormântat megastarul?

Michael Jackson n-a fost numai un cântăreţ şi dansator ieşit din comun, ci un adevărat fenomen cultural. Şi la fel de speciale erau şi accesoriile cu care urca pe scenă. Cine poate uita costumele strălucitoare ale Regelui Pop sau pălăriile sale emblematice şi legendara lui mănuşă albă?

După cum ne aşteptam, Michael a părăsit această lume într-un mod la fel de special precum a trăit, cei din anturajul său alegând câteva obiecte care să-l însoţească pe Jackson pe veci. Care sunt acelea?

La Toya Jackson a dezvăluit în septembrie 2009, în timpul unui interviu oferit celor de la "20/20", că fratele ei a fost înmormântat cu una dintre mănuşile lui albe, ochelarii de soare şi cu machiajul său emblematic aplicat impecabil. La ţinuta sa, familia i-a pus o curea aurie impresionantă şi mai multe şiraguri de perle care să acopere o bună parte a mijlocului său.

Ţinuta în care a fost înmormântat Michael Jackson a fost realizată de designerul Michael Bush, care crease până atunci mai multe vestimentaţii pentru Regele Pop, după cum ne informează HuffPost. Şi munca pe care o depunea designerul nu era deloc uşoară, având în vedere că MJ nu purta niciodată o piesă vestimentară de două ori. Cel puţin nu în public.

Ultima dorinţă

În 2012, Bush şi-a lansat cartea "The King of Style", în care designerul a scris despre ultimul costum spectaculos al lui Michael, dar şi despre celelalte creaţii ale sale concepute special pentru superstarul muzical.

Ţinuta cu care a fost înmormântat Jackson a fost compusă dintr-o cămaşă albă, pantaloni negri, acea curea aurie, îmbodobită cu strasuri, care amintea tuturor de outfit-ul pe care Michael l-a avut la ceremonia de acordare a premiilor Grammy din 1993.

Cum spuneam, în sicriul lui Jackson a fost pusă faimoasa lui mănuşă albă, însă MJ n-o purta, era doar pusă lângă el. Huffington Post susţine că Michael i-ar fi spus lui Bush că, în cazul morţii lui, să nu i se pună mănuşa pe mână, deoarece acea mănuşă era doar pentru Billie Jean. Zis şi făcut!

Înmormântarea lui MJ a avut loc pe 4 septembrie 2009, unde a fost depus pentru odihna veşnică într-un sicriu auriu în Glendale Forest Lawn Memorial Park din California.

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
293494987 592298245593309 6723042670490476019 n jpg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg