Octavia Geamănu, constatare tristă: ”Unde sunt? Mă uit în jur şi văd tot mai puţini bărbaţi în adevăratul sens al cuvântului”

28 ianuarie, 2022
1 octavia geamanu2 jpg jpeg

Prezentatoarea şi-a spus oful pe pagina sa de socializare, iar postarea desigur că a primit multe comentarii, dar şi aprecieri.

Octavia constată una dintre realităţile timpurilor pe care le trăim, metamorfoza masculină. Căci uneori femeile simt nevoia masculinului, a energiei specifice, care nu poate fi falsificată, există sau nu există.

De aceea, vedeta spune că sunt mai mulţi preocupaţi de ceea ce ar trebui să preocupe femeile, mai degrabă: ”Mă uit în jur şi văd tot mai puţini bărbaţi în adevăratul sens al cuvântului.

Mulţi închipuiţi bărbaţi în schimb. Atâta se lamentează, atâta se aranjează, atâtea CREME de faţă au, atâtea boli au, atâtea ceaiuri beau, atâtea cure de slăbit ţin, atâta stau la poveşti ziua în amiaza mare la terasă, atâtea probleme închipuite au, încat dacă ar fi să înceapa vreun razboi, mi-e că doar femeile ar mai salva ceva din soarta lumii.

După ce au venit de la job, călcat, spălat, gătit, făcut curăţenie generală, pregătit copiii pentru şcoala, dus maşina la revizie, plătit taxe şi impozite şi, desigur, după o vizită la salon, că doar n-o să-ţi dai viaţa nepensată şi necoafată, logic.

Însă una e să POŢI şi să VREI să faci toate astea şi încă ceva în plus, şi alta e să n-ai altă variantă decât să le faci singură. Dar, totuşi, revenind. Cumva, mai toţi au o scuză în faţa căreia tu ca femeie nu prea mai ai mare lucru de zis: relaţia din copilărie cu mama şi-a pus amprenta. Dar măi sa fie! Bărbaţii ăştia de peste 30 de ani nu provin din generaţia în care copilul se creştea după cursuri de parenting (când, real, pentru un părinte lucrurile erau mai clare decât acum, când ai atâta acces la informaţii, încât trebuie să faci alte cursuri doar ca să ştii să alegi), deci nu poţi pune în spatele mamei toate dramele lor existenţiale. Mulţi sunt defecţi rău de tot. Deci, pe bune, întreb: unde sunt bărbaţii adevăraţi? Ştiu câţiva, care sunt din alt film, dar sunt luaţi. (Şi mai ştiu şi unii care tot caută femeia adevarată, însa e altă discuţie).

Dar restul? Unde se ascund? Prietenele mele singure şi superbe au obosit să pupe atâtea broaşte în speranţa că una se va metamorfoza într-un bărbat, nicidecum într-un prinţ.”, a scris, cu obidă, Octavia Geamănu.

Desigur, mulţi bărbaţi au încercat să se justifice, însă realitatea îi contrazice. O realitate din ce în ce mai pregnantă.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg