Octavia Geamănu prezintă ştirile de nouă ani la Antena 1: "24 iulie 2011. Primul meu Observator"

25 iulie, 2020
3 octavia geamanu antena 2 jpg jpeg

Ce rapid trece timpul! 9 ani au trecut de când Octavia Geamănu a prezentat pentru prima dată Observatorul la Antena 1. Această aniversare nu a trecut neobservată, prezentatoarea şi-a adus aminte de primele clipe în direct!

În fiecare weekend o vedem la Observatorul orei 19.00 de la Antena 1. Octavia Geamănu face parte din echipa Atenei 1 de nouă ani de zile. Pe 24 iulie a prezentat pentru prima dată ştirile pentru postul TV. Prezentatoarea îşi aduce aminte de primele ştiri, de primele emoţii: 

"24 iulie 2011. Primul meu Observator. O zi importantă în viaţă mea, fără îndoială. Surprinzător pentru mine, nu am reţinut-o vreodată. 🤷🏼‍♀️ Aveam impresia că au trecut mult mai mulţi ani. Mi-a amintit...mama. 😁 Îmi amintesc însă că primele 10 minute ale jurnalului au fost despre atentatele cumplite din Norvegia, ale lui Breivik.

Vă spun sincer că şi-acum am aceeaşi bucurie de fiecare dată când va întru în case...Va mulţumesc pentru felul în care îmi faceţi sufletul să se simtă. 🙏 Sunt norocoasă şi binecuvântată, ştiu! ❤️ Gânduri bune! 🌞 P.S. Le mulţumesc celor care au crezut şi atunci în mine. O parte dintre voi încă mă însoţiţi în călătoria asta. 🙏", a transmis Octavia Geamănu în mediul online. 

2 octavia geamanu antena 1 jpg jpeg

Octavia Geamănu are 36 de ani. Este într-o relaţie cu cântăreţul Maran Ionescu alături de care are un copil, un băieţel. 

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg