„Orice scenariu mi-am făcut acasă, s-a dus!" Alexandra Ungureanu, despre experienţa Asia Express

8 iunie, 2021
4 asia78 jpg jpeg

Alexandra Ungureanu a plecat pe Drumul Împăraţilor alături de mama ei. Cu multe scenarii în minte şi aşteptări de toate felurile, artista se considera oarecum pregătită pentru ce avea să se întâmple în Asia Express, mai ales că a urmărit toate cele trei sezoane de până acum.

„Orice scenariu mi-am făcut acasă, s-a dus. Credeam că sunt pregătită psihic... ei, bine, nu! Asia Express e o surpriză totală. Fiecare seară se închide cu oboseală maximă, simţi că nu mai poţi, dar esţi curios să vezi ce se întâmplă mâine. Am ieşit total din zona mea de confort, am început să sar, aproape să stau în cap, doar să oprească cineva la autostop”, a declarat ea. „Proiectul ăsta este peste aşteptări, dar nu peste limitele mele. Până acum, indiferent de clasamente, eu sunt mândră de mine, că nu am clacat în aceste provocări cu care nu m-am întâlnit niciodată în 68 de ani. Fluctuaţia emoţională dintr-o zi mă secătuieşte, cu asta cred că îmi este cel mai greu. Când a început cursa, m-am simţit vinovată pentru că în postura de telespectator am crezut uneori că este un truc. Realitatea întrece cu mult ceea ce vedem noi la televizor relaxaţi şi criticând”, mărturisit mama Alexandrei.

Connect-R şi Shift, Mihai şi Elwira Petre, Lidia Bluble şi sora ei, Estera, Patrizia Paglieri şi fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu şi soţia lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza şi Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir şi fiica ei, Maria Speranţa şi Lorelei şi Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele nouă perechi dornice de aventură şi adrenalină. Drumul Împăraţilor trece prin Turcia, Georgia, Azerbaijan şi continua cu două destinaţii surpriză

stanga
dreapta
2 asia5 jpg jpeg
4 asia78 jpg jpeg
3 asia3 jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg