Otilia Bilionera şi-a luat adio de la experienţa Survivor. De ce a fost trimisă acasă Faimoasa?

28 februarie, 2022
1 otilia3 jpg jpeg

Pentru Otilia Bilionera, experienţa inedită Survivor s-a sfârşit. Duminică seara, a fost convocat un consiliu de urgenţă.

Din păcate, starea de sănătate a Otiliei nu i-a mai permis continuarea jocului. Căci condiţiile dure din jungla dominicană cer o rezistenţă de fier. Solista are probleme gastrice serioase, pe fondul lipsei de hrană, iar problemele sale de sănătate s-au acutizat. Până într-acolo, cât medicul să decidă că este incompatibilă cu condiţiile impuse de concurs. Aşadar, Faimoşii au aflat aseară că rămân cu un om în minus. Cumva, Otilia abia aştepta decizia, căci s-a văzut că în ultima vreme nu prea s-a mai bucurat de experienţă, căci oboseala şi foamea o ajunseseră. Devenise foarte apatică şi neimplicată, foarte sensibilă, lucru pentru care colega Laura Giurcanu chiar a judecat-o.

Otilia şi-a luat rămas bun de la Faimoşi cu lacrimi în ochi şi le-a urat forţă pe mai departe, asigurându-i că se vor vedea din nou la Bucureşti.

Cântăreaţa a spus că deşi visa să dea iama în bunătăţi şi prăjituri, situaţia medicală nu-i permite, căci va trebui să ţină regim vreo câteva luni de acum înainte.

Între timp, condamnaţi la exil au fost Cătălin Zmărăndescu şi Doru Răduţă, care îşi vor petrece săptămâna împreună, fără mâncare şi cu mult stres, după ce CRBL a declarat că ”te simţi ca la puşcărie.”Recente pe Ok! Magazine

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg