Pamela Anderson, distrusă de durere după moartea lui Hugh Hefner. Mesajul său emoţionant!

28 septembrie, 2017
Playboy's 50th Anniversary Party in New York jpeg

El a fost tăticul sau mentorul multor femei frumoase, fie ele celebrităţi de peste ocean, din România, sau femei mai puţin cunoscute pe care le-a adus în atenţia publicului. Hugh Hefner, celebrul fondator al revistei „Playboy”, a murit miercuri la vârsta de 91 de ani, în interiorul domiciliul său cunoscut sub numele de Playboy Mansion, iar vedetele care i-au fost apropiate îl plâng pe celebrul bărbat.

Pamela şi Hef.

Printre ele şi Pamela Anderson, diva care a pozat pentru coperta revistei Playboy de 14 ori în viaţa sa, fiind una dintre apropiatele miliardarului american. La aflarea veştii morţii celui care a încurajat-o să se dezbrace pentru celebritate, diva a izbucnit în plâns. Pamela a distribuit pe contul său de Instagram un filmuleţ emoţionant în care este devastată, plânge şi îşi întinde machiajul, spunând: "La revedere, Hef", dar şi un mesaj în memoria regelui unui imperiu cu femei frumoase.

image

"Al meu Hefner,

Am atâtea gânduri, dar nu sunt lucidă acum să scriu. Sunt ce sunt acum datorită ţie. M-ai învăţat tot ce-i mai important despre libertate şi respect. În afară de familie, erai cea mai importantă persoană din viaţa mea. Mi-ai dat viaţă ... Oamenii spun tot timpul că am fost preferata ta ... Sunt într-o stare de şoc acum. Dar erai bătrân, spatele te durea atât de mult. Ultima dată când te-am văzut foloseai un cadru ajutător. Nu ai vrut să văd. Aveai o bucată de hârtie în buzunarul pe care mi-ai arătat-o, cu numele meu, Pamela, şi o inimă în jurul lui. Acum, mă despart de tine. Acest sentiment mă înnebuneşte. Plouă în Paris, sunt lângă fereastră. Tu m-ai inţeles, m-ai acceptat şi m-ai încurajat să fiu eu însămi. Mi-ai oferit dragoste aşa cum nimeni altcineva nu a făcut-o. Ai spus că revista ta era despre o fată ca mine. Că am întrupat spiritul la care te gândeai. Eu am fost aleasa, mi-ai spus. Te pot auzi spunând - Fii curajoasă. nu există reguli! Traieşte-ţi viaţa, sunt mândru de tine! Nu există greşeli. Şi cu bărbaţii - Bucură-te! ... (râdeai tu) Ai lumea la picioare, eşti o fată bună şi eşti atât de iubită! Nu eşti nebună, eşti liberă. Rămâi puternică, rămâi vulnerabilă! - Mi-ai iubit băieţii ... Ai fost întotdeauna acolo pentru noi, cu dragostea şi înţelepciunea ta. Mi-e dor de tot. Îţi mulţumim că ai făcut lumea un loc mai bun, un loc mai liber şi mai sexy. Erai un gentleman fermecător, elegant, un adevărat cavaler... şi atât de distractiv. La revedere Hef ... A ta, Pamela!

Acesta a fost omagiul Pamelei pentru fondatorul Playboy. În vârstă de 50 de ani, actriţa şi-a luat adio de la cel care i-a marcat carieră printr-un mesaj cutremurător, cu lacrimi în ochi.

Foto: Instagram Pamela AndersonRecente pe Ok! Magazine

Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia