Parcă nu e ea: Ivanka Trump, cu fața transformată total de operații estetice, la procesul lui Donald

10 noiembrie, 2023

Fosta Primă Fiică Ivanka Trump a arătat cu totul schimbată atunci când a sosit să depună mărturie în procesul deschis împotriva tatălui său, Donald Trump, acuzat de fraudă. 

Fosta consilieră de la Casa Albă, în vârstă de 42 de ani, și fiică a fostului președinte Donald Trump a fost citată ca martor și a petrecut cinci ore, miercuri, la New York, răspunzând la o multitudine de întrebări despre finanțele tatălui ei, proprietățile lui și munca ei în cadrul Organizației Trump.

Ivanka Trump operații estetice GettyImages 1782751854 jpg

Dar nu doar mărturia ei a fost cea care a atras atenția. Fotografiile cu Ivanka în afara sălii de judecată au surprins chipul complet schimbat al fiicei lui Trump, chirurgii cosmeticieni și plasticieni fiind siguri că transformarea vedetei nu este doar un truc de machiaj.

Citat de Daily Mail, Doctorul Alexander Z. Rivkin, fondatorul RIVKIN Aesthetics, consideră că vedeta care este căsătorită cu Jared Kushner și-a schimbat o serie de trăsături faciale, prin operații inclusiv la nas și bărbie.

„Ivanka Trump pare că a trecut printr-o schimbare serioasă de look. În general, fața ei arată acum mai bine proporționată, dar mai puțin naturală și mai generică, deoarece imperfecțiunile ei naturale au fost reduse”, a spus specialistul pentru DailyMail.com, după ce a comparat fotografiile cu Ivanka din 2020 cu cele de miercuri.

Buzele ei sunt clar îmbunătățite cu fillere. În fotografiile din față, arată bine, dar odată ce ea își întoarce profilul, marginile par nefiresc de proeminente.

Dr. Rivkin a mai spus că Ivanka avea deja fălcile înguste în mod natural și o bărbie mică, iar aceste trăsături semnificative „îi dădeau un aspect unic”, care acum s-a pierdut.

Se pare că ea a adăugat, fie cu fillere, fie cu implanturi, un volum semnificativ bărbiei și maxilarului.

Ivanka, înainte de operații
Ivanka, înainte de operații

În ceea ce privește vârful nasului Ivankăi, acesta pare a fi acum „mai proiectat și definit”, a adăugat expertul în estetică.

Acesta este un efect pe care l-ar fi putut obține cu o rinoplastie non-chirurgicală cu material de umplutură, a mai spus dr. Rivkin despre o vedetă care-a fost bănuită de ani buni că apelează la chirurgia estetică pentru a-și menține chipul tânăr. Numai că, acum, pare că Ivanka a exagerat și și-a anulat complet trăsăturile care-o făceau unică.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg
copiii sarah jessica parker (6) jpg
Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg
Jessica Simpson colaj  jpg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg
Cosmin Natanticu   Antena 1 (4) jpg