Paris Hilton a devenit din nou mamă, în mare secret: "Prințesa mea a sosit!"

24 noiembrie, 2023

La doar 11 luni după ce a devenit mama unui băiețel născut printr-o mamă surogat, mondena Paris Hilton surprinde lumea c-un anunț neașteptat.

Paris este mamă de fată! Moștenitoarea a anunțat, ieri, nașterea surpriză a „prințesei” ei, botezată London.

Paris Hilton a anunțat c a devenit mamă de fată Foto Instagram jpg

Moștenitoarea în vârstă de 42 de ani a făcut anunțul surprinzător chiar de Ziua Recunoștinței. Deși nu era clar, inițial, dacă copilul s-a născut deja, ea a postat o imagine cu o ținută roz pentru bebeluș cu numele London pe ea și a clarificat într-un comentariu pe TikTok că Prințesa mea a sosit!.

Acesta este al doilea copil al lui Paris cu soțul ei, Carter Reum. Cei doi au devenit părinții unui băiețel botezat Phoenix în luna ianuarie, copilul fiind născut prin mamă surogat.

Dacă vestea legată de sosirea pe lume a celui de-al doilea copil al ei a fost o adevărată surpriză, numele în sine nu este.

Paris Hilton a declarat într-un episod al podcastului ei, pe 1 martie, că a ales numele London/Londra încă de acum 10 ani, în caz că va avea vreodată o fiică.

„Voi fi foarte încântată dacă Phoenix va avea într-o zi o surioară – o voi numi London. Este orașul meu preferat și mereu mi-am dorit să-i pun fiicei mele numele Londra”, a spus ea.

„De fapt, am ales acest nume de mult timp, probabil de acum 10 ani. Întotdeauna mi-am dorit o fetiță cu numele London/Londra. Îmi place acest nume pentru fiica mea', a adăugat ea.

Deși nu se știu mari lucruri despre această fetiță sau dacă ea a fost născută, la rândul ei, printr-o mamă surogat, precum Phoenix, s-a dezvăluit că Paris și soțul Carter Reum nu au spus nimănui despre Phoenix, nici măcar propriilor familii, iar acest lucru este posibil să se fi repetat și-n cazul surioarei lui.

Este clar că faimoasei moștenitoare îi place să facă lucrurile în mare secret și-apoi să surprindă lumea c-un anunț de anvergură.

Foto: Instagram, Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg
Barbra Streisand   GettyImages 2036602579 jpg
image png
Natalie Portman   GettyImages  2038890958 jpg
Jennifer Aniston la SAG Awards GettyImages 2036605826 jpg
Elizabeth Debicki jpg
Vedete care n au apelat la bisturiu FotoJet (10) jpg
Sharon tate roman polanski GettyImages 2662492 jpg
FotoJetTom si Elsina jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg