Paris Jackson a renunţat la hainele hippie. Cât de elegantă a fost la o gală din New York!

19 septembrie, 2017
Global Citizen Live! jpeg

Poate fi şi serioasă. Una caldă, una rece din partea fiicei lui Michael Jackson care nu încetează să ne surprindă cu transformările. La unele evenimente apare foarte îngrijită, cu un make-up, o coafură şi o vestimentaţie care merită toată aprecierea, dar cu alte ocazii a dezamăgit total.

image

Aspirantă la titlul de top model, Paris Jackson era dezordonată şi chiar neglijentă săptămâna trecută la un eveniment de modă, Săptămâna Modei de la New York. Acum, a lăsat hainele hippie acasă şi a apărut mai elegantă ca niciodată la Gala Global Citizen Live! din New York. 

image

Spre surprinderea tuturor, tânăra de 19 ani a fost mai elegantă ca niciodată într-un costum verde măsliniu care i-a venit ca turnat. A ales o ţinută elegantă, cu accente sexy, per total un outfit office chic care i-a pus silueta în valoare. La un astfel de eveniment, nu se preta ca blonda să apară în tenişi, ori pantaloni scurţi, aşa că a dat aceste elemente pentru o vestimentaţie demnă de o tânără serioasă la o gală caritabilă.

image

Chiar dacă bluza olive din mătase i-a dezvelit noile tatuaje colorate de pe piept şi fusta cu şnur negru pe o parte i-a lăsat piciorul la vedere, Paris a compensat cu un sacou cu mânecă lungă şi cu o pereche de pantofi negri cu toc mic, de inspiraţie retro, dar şi cu o coafură finisată într-un coc. În cadrul evenimentului, adolescenta a luat cuvântul, alături de premierul luxemburghez Xavier Bettel.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg