Paul Ipate, revoltat după evenimentele din Caracal: ''Furia unui părinte poate atinge cote de neimaginat''

6 august, 2019
3 paul1 jpg jpeg

Actorul admite că a ieşit în stradă pentru că îşi dorea o cu totul altă viaţă pentru copiii lui. Paul Ipate şi Jojo au împreună o fetiţă, dar actorul este astăzi tată şi pentru fiul pe care frumoasa blondă îl are din prima ei căsnicie.

“Furia unui părinte poate atinge cote de neimaginat. N-am postat şi nu am zis nimic despre cazul Alexandrei sau al Luizei sau al altor fete în aceeaşi situaţie, pentru că nu-mi pot potoli gândurile astfel încât să scriu ceva coerent”, scrie Paul Ipate pe Facebook.

1 paul jpg jpeg

Actorul recunoaşte că îşi educă fiul să nu devină misogin, ci să ştie cum să se comporte cu o femeie. ”Am copii, doi, printre care şi o fată. Pe Achim îl învăt despre eleganţă, respect, egalitate, îi reamintesc periodic că are o mamă şi o sora şi să nu urmeze societatea asta plină de bărbaţi misogini care nu ştiu să se comporte cu o femeie. Zora încă e prea mică să am cu ea discuţii mai elaborate, dar încerc să-i construiesc un spirit liber şi puternic. Numai că, zilele astea, cu tot ce se întâmplă, cu toată indiferenţa si dezumanizarea la care asistăm cu toţii, am simţit c s-a instalat în mine un blocaj. Parcă nu mai ştiu ce să le zic.

Cum e bine să-i cresc? Cum să fac să-i protejez, să se protejeze singuri, să se apere de nenorociţi si nenorociri? Baieţii buni si-o iau tot timpul în freză, ca să folosesc un limbaj adecvat, pentru că nu sunt înfipţi şi golani, iar fetele, nici nu mai contează cum sunt, dar sunt agresate cel puţin o dată pe zi . Şi am fost finuţ în exprimare. Când am ieşit la protestul părinţilor cu copiii, am fost apostrofaţi. De aia am ieşit băi, cei ce ne-aţi apostrofat! Ca sa traiască în siguranţă copiii noştri şi noi alături de ei, ca să-i putem creşte frumos!’’, a mai spus Ipate.  



Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg