Paula Chirilă a prins buchetul de mireasă la nunta Wandei! Iată ce spune actriţa despre viitoarea căsătorie!

9 august, 2019
4 paula chirila a prins buchetul la nunta lui dj wanda cu karl de la londra 3 jpg jpeg

Se mărită a doua oară? Conform superstiţiilor, actriţa are toate şansele să ajungă din nou la altar, după ce a prins buchetul de mireasă la nunta bunei sale prietene, DJ Wanda.

La evenimentul desfăşurat la Londra, Paula Chirilă a fost domnişoară de onoare şi cea care a prins buchetul de trandafiri albi aruncat de mireasă, conform tradiţiei. 

“A fost o nuntă ca în poveşti, ca de Hollywood. Cu ei doi atât de cool atât de frumos îmbrăcaţi, de  excentric şi asumat. O nuntă extrem de emoţionantă, autentică, cu emoţia reală a Wandei şi cu lacrimile lui Karl, totul a fost atât de frumos, ca în poveşti. Wanda e mai rebelă din fire şi nu mă aşteptam ca totul să fie atât de romantic, atât de elegant. Am prins buchetul. Domnişoarele toate erau pregătite. Merante s-a descălţat şi a făcut un pas înaintea mea ca să îl prindă. Nu ştiu cum a ajuns buchetul la mine, dar da, ca amuzament e o întâmplare foarte frumoasă. Să sperăm că, dacă aceasta este o superstiţie, se va îndeplini şi atunci o să îmi găsesc jumătatea, din mâna Wandei, pentru că are mână bună şi mi-a promis că îmi găseşte un om pe măsura sufletului meu. A fost cred ca cea mai cool nuntă la care am participat până acum. Restrânsă, dar uriaşă din punctul de vedere al emoţiei”, povesteşte Paula Chirilă. 

DJ Wanda s-a căsătorit luni în Londra cu Karl Katavich în cadrul unei ceremonii discrete organizată într-un cadru select, la unul din cele mai exclusiviste hoteluri din capitala Marii Britanii. 

Îndrăgita vedetă şi soţul ei, Karl, a spus Da în faţa ofiţerului Stării Civile şi a celor peste 40 de invitaţi, devenind astfel Wanda Katavich.Recente pe Ok! Magazine

Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia