Pentru prima dată la Oscaruri. Dive precum Charlize Theron sau Julia Roberts, la prima lor gală

11 martie, 2023

Pe 12 martie, ne reîntâlnim cu strălucirea galei Premiilor Academiei Americane de Film, acolo unde vedetele de mai jos vor fi deja veterane ale covorului roșu. Vă amintiți, însă, de prima lor apariție la Oscaruri?

Charlize Theron - anul 2000

Charlize Theron profimedia 0192676484 jpg

O primă apariție superbă, din toate punctele de vedere. Pentru primele ei Oscaruri, frumoasa sud-africancă a purtat o rochie spectaculoasă de la Vera Wang, care-ar fi cool și-acum. Se întâmpla cu patru ani înainte să câștige primul ei Oscar pentru rolul din filmul Monster.

Drew Barrymore - anul 1983

drew barrymore GettyImages 162295372 jpg

Drew Barrymore a debutat pe covorul roșu al Oscarurilor în 1983, pe când actrița avea doar opt ani, atunci când pelicula în care a jucat, E.T., a fost nominalizată la statueta pentru cel mai bun film. Adorabila Drew a sosit la eveniment alături de mama ei și a respectat dress code-ul galei, arătând ca o păpușă elegantă.

Brad Pitt - anul 1992

Brad Pitt Juliette Lewis profimedia 0229415013 jpg

La un an după ce a făcut furori pe marele ecran cu rolul lui sexy din filmul Thelma și Louise, Brad Pitt a participat la ceremonia strălucitoare de la Oscaruri cu prietena lui de la vremea respectivă, actrița Juliette Lewis. Cea din urmă se afla, la rândul ei, la prima participare la Premiile Academiei, dar cu motiv: era nominalizată la un trofeu pentru interpretarea ei din filmul Cape Fear. O pereche cel puțin bizară, nu credeți?

Julia Roberts - anul 1990

Julia Roberts GettyImages 119490567 jpg

În 1990, actrița cu cel mai frumos zâmbet de la Hollywood a participat la prima ei gală Oscar, fiind nominalizată pentru cea mai bună actriță în rol secundar, cu rolul din Steel Magnolias. A fost însoțită de iubitul ei de atunci, actorul Kiefer Sutherland, adică tipul pe care l-a părăsit, mai târziu, la altar.

Will și Jada Pinkett-Smith - anul 1996

will smith GettyImages 75924782 jpg

Domnul și doamna Smith au participat la primele lor Premii Oscar în 1996, cu un an înainte de a se căsători. După scandalul de anul trecut, când Will l-a pălmuit pe prezentatorul Chris Rock, cei doi nu vor mai călca pe celebrul covor roșu timp de zece ani. Asta dacă nu vor fi iertați, între timp...

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg