Pepe, lecţie de viaţă de la fetiţele lui. Şi-a schimbat atitudinea în divorţul de Raluca

28 decembrie, 2020
1 pepe si copiii jpg jpeg

Pepe şi Raluca, mama fetiţelor sale, sunt în divorţ. Ea a plecat de acasă, şi-a schimbat domiciliul. Se pare că nu mai e cale de împăcare între cei doi, curând vor semna actele. Cântăreţul a mărturisit acum că a învăţat o adevărată lecţie de la copiii lui! Şi-a schimbat atitudinea. 

Pepe a învăţat de la fiica lui să fie mai răbdător, să nu grăbească lucrurile. A povestit un moment emoţionant, când încerca să îi strângă lucrurile soţiei de faţă cu copiii. 

„Sunt multe momente în care am învăţat de la copii. Plecase Raluca de acasă de o săptămână şi era dressingul ei gol şi mai erau nişte haine pe care nu le-a mai luat că nu le purta. Eu aranjam în dressing hainele fetiţelor. Am zis fără să îmi dau seama că trebuie să îşi ia şi hainele astea odată de aici, dar nu cu răutate.

Maria mi-a zis că le ia când vrea ea, să nu îi spun că se supără. Atunci am simţit că trebuie să învăţ de la copiii mei. În aceeaşi poziţie sunt hainele şi acum. Nu îmi este frică de nimic. Eu sunt iubit de prea multă lume ca să fiu singur. Arma mea de răzbunare este indiferenţa. Nu mai bag în seamă persoanele respective. Nu le mai răspund. Am fost dezamăgit de prieteni la care nu mă aşteptam. Am avut anumite momente în viaţă când am trecut peste mine şi am acordat a doua şansă. Mă regăsesc în piesa pe cam scos-o. Sunt sigur că şi la anul voi fi. Eu în momentul acesta sunt super bine. Nu îmi doresc decât să fim sănătoşi”, a declarat Pepe în cadrul interviului pentru emisiunea "Star matinal".

Pepe şi Raluca Pastramă s-au căsătorit civil la 18 aprilie 2012 şi au devenit părinţi pentru prima dată la 15 august 2012. În data de 21 iulie 2014, Pepe şi Raluca s-au cununat şi religios. Un an mai târziu, în aprilie 2015, Raluca o a ducea pe lume pe Rosa Alexandra. Pe 2 noiembrie, Pepe a anunţat pe Youtube ca soţia lui i-a cerut divorţul.Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}