Pierdere imensă în lumea muzicală! Sarah Harding, fosta componentă a trupei Girls Aloud, a murit la doar 39 de ani

6 septembrie, 2021
1 sarah harding1 jpg jpeg

Lumea muzicală este şi ea mai săracă de duminică. O cunoscută cântăreaţă s-a stins răpusă de o boală nemiloasă, la doar 39 de ani.

Fostă componentă a trupei Girls Aloud, Sarah Harding a încetat din viaţă la doar 39 de ani. Vestea cumplită a fost confirmată de mama artistei pe Instagramul acesteia. Ea a postat o fotografie însoţită de un text emoţionant. Femeia a precizat că durerile fiicei sale au fost cumplite în ultimul timp, iar organismul a cedat.

„Cu multă durere azi, vă anunţ că frumoasa mea fiică Sarah, din păcate, a murit. Mulţi dintre voi ştiau că Sarah luptă cu cancerul şi a luptat atât de acerb până în ultima ei zi. A murit în această dimineaţă. Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru sprijinul vostru din ultimul an. A însemnat enorm pentru ea şi i-a dat putere şi linişte faptul că ştia că a fost iubită. A fost o stea strălucitoare şi sper ca toată lumea să-şi aducă aminte de ea aşa, nu cum a fost în în timpul luptei împotriva acestei boli teribile”, a scris Nicole, mama lui Sarah.

Harding era o cunoscută şi apreciată artistă în întreaga lume. Încă de anul trecut a făcut public faptul că are cancer la sân în stadiu avansat, organismul său fiind invadat de metastaze.

Sarah a trecut prin chinuri cumplite în ciuda faptului că era tânără, însă la data de 5 septembrie, organismul său a cedat.

Trupa Girls Aloud a înregistrat un succes considerabil în întreaga lume. A fost activ în perioada 2002 – 2009. Formaţia britanică s-a înfiinţat în cadrul spectacolului de televiziune Popstars: The Rivals, la finele anului 2002. Grupul era format din interpretele Cheryl Cole (iniţial Tweedy), Nadine Coyle, Sarah Harding, Kimberley Walsh şi Nicola Roberts. De-a lungul carierei muzicale cele cinci au lansat cinci album de studio şi trei albume de compilaţie, două dintre ele ocupând locul 1 în ierarhia celor mai bine vândute materiale discografice din ţara lor natală. Formaţia deţine cele mai multe intrări consecutive în primele zece poziţii ale listei UK Singles Chart, pentru o formaţie compusă în totalitate din femei, cu douăzeci de reuşite.

Primul extras pe single al grupului, „Sound of the Underground”, lansat la doar câteva zile de la câştigarea concursului a debutat pe prima poziţie a clasamentului britanic, fiind până astăzi cel mai bine vândut cântec al formaţiei.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg