Pink, la un pas de divorţ: "Oamenii îşi dau ochii peste cap când vorbim de terapia de cuplu. Căsnicia e îngrozitoare..."

15 septembrie, 2020
1 pink1 jpg jpeg

"...dar şi minunată, căsnicia e linişte şi furie", a completat artista de 41 de ani descrierea poveştii sale alături de soţul Carey Hart, cu care a luptat şi luptă în continuare pentru a-şi menţine relaţia şi familia

Pink a postat pe Istagram o imagine de cuplu, însoţită de lungă şi sinceră mărturisire despre ce înseamnă cu adevărat mariajul ei. "Eu şi Carey suntem de multă vreme în povestea asta, iar idealismul nostru încăpăţânat a fost cel care ne-a ţinut împreună", a scris ea. "Căsnicia e îngrozitoare, minunată, e linişte şi furie în acelaşi timp. E plictisitoare, terifiantă şi îţi toacă nervii. Căsnicia înseamnă să iubeşti creatura de lângă tine în timp ce încerci să te iubeşti şi pe tine însăţi. Oamenii se amuză pe seama noastră fiindcă noi ori râdem cu gura până la urechi ori suntem la cuţite. Şi îşi dau ochii peste cap când vorbim despre terapia de cuplu. Dar să vă spun ceva: dă rezultate. Şi merită toate eforturile din lume. Terapia nu este pentru oamenii slabi sau pentru hipioţi. Este o lecţie despre cum să ai răbdare şi să stai să-l asculţi pe celălalt. Despre cum să te iubeşti pe tine însăţi pentru ca şi celălalt să te poată iubi. Te iubesc, Carey. Sunt recunoscătoare că am ajuns să facem din nou această poză împreună (foto jos)", este mesajul lui Pink.

pink2 jpg jpeg

Artista are o relaţie de 17 ani cu Carey Hart (şi un mariaj de 14 ani), împreună cu care are doi copii: pe fiica Willow Sage, de 9 ani, şi pe fiul Jameson Moon, de 3 ani. Iar această mărturisire vine în completarea celei de anul trecut, când Pink a spus că ea şi Carey au fost mai toată relaţia lor la terapie de cuplu, aflându-se de multe ori la un pas de despărţire. "Terapia este singurul motiv pentru care mai suntem împreună", spunea ea atunci. "El vorbeşte poloneza, eu vorbesc italiana, iar terapeuta noastră vorbeşte şi una, şi alta. Amândoi venim din familii destrămate, aşa că nu avem un model legat de asta. Cum să facem să ţinem familia unită şi să avem, în acelaşi timp, viaţa noastră nebunească? Nicio carte nu te învaţă despre asta, aşa că facem terapie şi funcţionează. Cred că merităm un trofeu pentru asta".

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg