Povestea neştiută a Vanessei Laine, văduva lui Kobe Bryant, cu dramele din timpul căsniciei cu starul NBA FOTO

27 ianuarie, 2020
2 kobe bryant si sotia vanessa laine bryant 9 jpg jpeg

I-a stat alături din 2002, cu bune şi cu rele, chiar dacă familia lui n-a iubit-o, el a înşelat-o, iar ea a pierdut o sarcină.

Lumea ştie prea puţine lucruri despre cine este Vanessa Laine Bryant, căreia astăzi întreaga lume îi transmite condoleanţe pentru pierderea soţului său, legendarul baschetbalist Kobe Bryant, dar şi a uneia dintre cele patru fiice ale sale, Gianna (13), decedată împreună cu tatăl său în acelaşi cumplit accident de elicopter.

Născută pe 5 mai 1982 în Los Angeles, ca Vanessa Cornejo Urbieta Laine, aceasta are origini irlandeze şi mexicane. Graţie frumuseţii sale, bruneta de doar 1,65 m înălţime a fost cooptată, în adolescenţă, să filmeze un videoclip - ocazie cu care l-a cunoscut şi pe Kobe Bryant, atunci un star în ascensiune.

3 kobe bryant si sotia vanessa laine bryant 1 jpg jpeg

În ultimii ani de liceul, vestea că Vanessa este iubita unui jucător de la L.A. Lakers s-a răspândit rapid în campus, ajungând şi la urechile presei. Se spune că, la acea vreme, Vanessa a fost hărţuită de reporteri, una dintre televiziuni filmând din elicopter liceul şi campusul, în speranţa că vor surprinde imagini cu ea. Tot pentru a obţine cât mai multe informaţii despre iubita lui Kobe Bryant, cei de la Times i-au intervievat pe câţiva colegi de-ai săi, care au dezvăluit că Vanessa primea cadouri şi flori la liceu de la baschetbalist.

Din acest motiv, tânăra a lipsit de la balul de absolvire şi a trebuit să-şi finalizeze studiile învăţând acasă, potrivit celor relatate de bunicul său, Robert Laine.

În anul 2000, cei doi s-au logodit înainte ca Vanessa să aibă 18 ani şi, după o relaţie de aproape doi ani, s-au căsătorit, pe 18 aprilie 2001. Atunci, ea avea 19 ani neîmpliniţi, iar Kobe 22.

Fiind atât de tineri şi neexperimentaţi, puţină lume dădea şanse de reuşită acestui mariaj - de altfel, sora şi mama lui au şi lipsit de la nuntă, motiv pentru care Kobe şi familia lui s-au reunit abia după naşterea primului său copil, în 2003! În schimb, relaţia cu familia ei a fost una strânsă, baschetbalistul ajutându-i pe părinţii Vanessei să iasă din faliment, oferindu-le bani şi diverse bunuri în valoare de 500.000 de dolari.

Din păcate, după puţin timp, chiar avea să le fie testată relaţia. Căci, la nici 2 ani de la nuntă, când Vanessa adusese deja pe lume primul lor copil, pe Natalia, Kobe Bryant a fost acuzat de hărţuire sexuală. Într-o conferinţă televizată, având-o alături pe soţia sa, acesta a confirmat că a comis un act de adulter într-un hotel din Colorado. La un an de la scandal, procesul intentat de aşa-zisa victimă n-a mai avut loc, întrucât aceasta a refuzat să mai depună mărturie în instanţă. În replică, Bryant a dat-o în judecată, cea mai afectată de acest scandal fiind Vanessa, care a şi pierdut o sarcină din cauza problemelor emoţionale cauzate.

7 kobe bryant si sotia vanessa laine bryant 5 jpg jpeg

În 2006, cei doi deveneau a doua oară părinţi, odată cu naşterea Giannei - cea care, din păcate, şi-a găsit sfârşitul alături de tatăl său, în elicopterul groazei.

Relaţia lor părea să fi intrat pe un făgaş normal, iar Vanessa era tratată ca prinţesa echipei L.A. Lakers, având parte de un tratament preferenţial faţă de celelalte soţii de baschetbalişti. Însă, în decembrie 2011, chiar înainte de Crăciun, Vanessa depunea actele de divorţ, invocând celebrele motive ireconciliabile şi cerând custodia comună a fetelor. Din fericire, în ianuarie 2013, cei doi au anunţat că au reşit să treacă peste obstacole şi să anuleze divorţul.

5 kobe bryant si sotia vanessa laine bryant 3 jpg jpeg

Drept dovadă că lucrurile s-au îndreptat, în iunie 2019 Vanessa a născut a patra fetiţă, pe Capri, alintată Koko. Şi, potrivit spuselor lui Kobe, aceasta şi-ar mai fi dorit şi un băieţel.

4 kobe bryant si sotia vanessa laine bryant 2 jpg jpeg

Din păcate, povestea lor s-a rupt brusc ieri, pe 26 ianuarie 2020, când Kobe Bryant a murit la 41 de ani, împreună cu fiica sa, Gianna, în teribilul accident de elicopter din Calabasas, California.

12 kobe bryant si fiica gianna 11 jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg