Povestea neştiută a Vanessei Laine, văduva lui Kobe Bryant, cu dramele din timpul căsniciei cu starul NBA FOTO

27 ianuarie, 2020
2 kobe bryant si sotia vanessa laine bryant 9 jpg jpeg

I-a stat alături din 2002, cu bune şi cu rele, chiar dacă familia lui n-a iubit-o, el a înşelat-o, iar ea a pierdut o sarcină.

Lumea ştie prea puţine lucruri despre cine este Vanessa Laine Bryant, căreia astăzi întreaga lume îi transmite condoleanţe pentru pierderea soţului său, legendarul baschetbalist Kobe Bryant, dar şi a uneia dintre cele patru fiice ale sale, Gianna (13), decedată împreună cu tatăl său în acelaşi cumplit accident de elicopter.

Născută pe 5 mai 1982 în Los Angeles, ca Vanessa Cornejo Urbieta Laine, aceasta are origini irlandeze şi mexicane. Graţie frumuseţii sale, bruneta de doar 1,65 m înălţime a fost cooptată, în adolescenţă, să filmeze un videoclip - ocazie cu care l-a cunoscut şi pe Kobe Bryant, atunci un star în ascensiune.

3 kobe bryant si sotia vanessa laine bryant 1 jpg jpeg

În ultimii ani de liceul, vestea că Vanessa este iubita unui jucător de la L.A. Lakers s-a răspândit rapid în campus, ajungând şi la urechile presei. Se spune că, la acea vreme, Vanessa a fost hărţuită de reporteri, una dintre televiziuni filmând din elicopter liceul şi campusul, în speranţa că vor surprinde imagini cu ea. Tot pentru a obţine cât mai multe informaţii despre iubita lui Kobe Bryant, cei de la Times i-au intervievat pe câţiva colegi de-ai săi, care au dezvăluit că Vanessa primea cadouri şi flori la liceu de la baschetbalist.

Din acest motiv, tânăra a lipsit de la balul de absolvire şi a trebuit să-şi finalizeze studiile învăţând acasă, potrivit celor relatate de bunicul său, Robert Laine.

În anul 2000, cei doi s-au logodit înainte ca Vanessa să aibă 18 ani şi, după o relaţie de aproape doi ani, s-au căsătorit, pe 18 aprilie 2001. Atunci, ea avea 19 ani neîmpliniţi, iar Kobe 22.

Fiind atât de tineri şi neexperimentaţi, puţină lume dădea şanse de reuşită acestui mariaj - de altfel, sora şi mama lui au şi lipsit de la nuntă, motiv pentru care Kobe şi familia lui s-au reunit abia după naşterea primului său copil, în 2003! În schimb, relaţia cu familia ei a fost una strânsă, baschetbalistul ajutându-i pe părinţii Vanessei să iasă din faliment, oferindu-le bani şi diverse bunuri în valoare de 500.000 de dolari.

Din păcate, după puţin timp, chiar avea să le fie testată relaţia. Căci, la nici 2 ani de la nuntă, când Vanessa adusese deja pe lume primul lor copil, pe Natalia, Kobe Bryant a fost acuzat de hărţuire sexuală. Într-o conferinţă televizată, având-o alături pe soţia sa, acesta a confirmat că a comis un act de adulter într-un hotel din Colorado. La un an de la scandal, procesul intentat de aşa-zisa victimă n-a mai avut loc, întrucât aceasta a refuzat să mai depună mărturie în instanţă. În replică, Bryant a dat-o în judecată, cea mai afectată de acest scandal fiind Vanessa, care a şi pierdut o sarcină din cauza problemelor emoţionale cauzate.

7 kobe bryant si sotia vanessa laine bryant 5 jpg jpeg

În 2006, cei doi deveneau a doua oară părinţi, odată cu naşterea Giannei - cea care, din păcate, şi-a găsit sfârşitul alături de tatăl său, în elicopterul groazei.

Relaţia lor părea să fi intrat pe un făgaş normal, iar Vanessa era tratată ca prinţesa echipei L.A. Lakers, având parte de un tratament preferenţial faţă de celelalte soţii de baschetbalişti. Însă, în decembrie 2011, chiar înainte de Crăciun, Vanessa depunea actele de divorţ, invocând celebrele motive ireconciliabile şi cerând custodia comună a fetelor. Din fericire, în ianuarie 2013, cei doi au anunţat că au reşit să treacă peste obstacole şi să anuleze divorţul.

5 kobe bryant si sotia vanessa laine bryant 3 jpg jpeg

Drept dovadă că lucrurile s-au îndreptat, în iunie 2019 Vanessa a născut a patra fetiţă, pe Capri, alintată Koko. Şi, potrivit spuselor lui Kobe, aceasta şi-ar mai fi dorit şi un băieţel.

4 kobe bryant si sotia vanessa laine bryant 2 jpg jpeg

Din păcate, povestea lor s-a rupt brusc ieri, pe 26 ianuarie 2020, când Kobe Bryant a murit la 41 de ani, împreună cu fiica sa, Gianna, în teribilul accident de elicopter din Calabasas, California.

12 kobe bryant si fiica gianna 11 jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg