Previziuni pentru 2019: cine se va căsători, cine va divorţa? Ce cupluri de celebrităţi au trecut cu bine anul 2018 şi cine se îndreaptă spre un 2019 anevoios

30 decembrie, 2018
1 johansson jpg jpeg

2018 a fost un an în care am stat cu ochii pe aceste cupluri. Cum va fi 2019 pentru ei?

Scarlett Johansson şi Colin Jost

Scenaristul de la Saturday Night Live şi actriţa sunt un cuplu discret, dar cât se poate de legat, mai ales din ceea ce spun surse apropiate perechii. De altfel, aceste surse divulgau încă din decembrie 2017 că Jost e atât de îndrăgostit de Scarlett încât vrea să se însooare cu ea. Doar că aceste veşti se făceau auzite la doar o lună de la prima lor apariţie oficială de cuplu. Era prea devreme... Acum, însă, s-au calificat pentru marele pas. Şi da, Scarlett a spus că se teme să se căsătorească din nou, dar... niciodată să nu spui niciodată.

Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez

image

Vom fi sinceri: când Jen s-a cuplat cu Alex, am păstrat un semn de întrebare ca notă de subsol. Nu că nu s-ar fi potrivit, însă Rodriguez avea reputaţia unui cuceritor în serie. Vă mai amintiţi că a fost cu Kate Hudson? Dar şi cu Cameron Diaz? În 2018, însă, cei doi au dovedit pe deplin că sunt un cuplu solid. La începutul lui 2019 vor împlini doi ani de relaţie şi, deşi Jen se fereşte s-o spună, cei doi dau toate semnele că sunt pregătiţi să păşească spre altar. Fac totul împreună: au grijă de copii, au proiecte caritabile comune, se distrează în vacanţe şi arată extraordinar unul lângă altul.

Venus Williams şi Nick Hammond

2017 şi 2018 au fost anii Serenei Williams, alături de alesul inimii ei, Alexis Ohanian. 2019 ar putea fi al lui Venus, mai ales dacă ne gândim că Nick i-a dăruit în august un inel. Doar că cei doi sunt atât dediscreţi, încât o nuntă s-ar putea întâmpla chiar şi fără ştirea noastră.

Jamie Foxx şi Katie Holmes

Cel mai surprinzător cuplu de la Hollywood este unul de durată. Reţeta lor, a discreţiei totale, dă roade pe deplin. Cei doi sunt împreună încă de prin 2013, dacă am da crezare zvonurilor. Şi sunt prieteni buni încă de mai mult timp. În cazul lor, lipsa apariţiilor publice braţ la braţ nu e nici pe departe un semn de îngrijorare. Din contră: chiar de curând, au fost pozaţi petrecând împreună pe un iaht de lux. Nu ne-am mira, aşadar, să auzim că Jamie şi Katie fac un pas important în 2019.

Jada şi Will Smith

image

Când vine vorba despre ei, previziunile nu sunt prea fericite. Presa de peste Ocean pariază pe divorţul lor în 2019, după un 2018 în care au fost suspect de preocupaţi să demonstreze că mariajul lor atât de deschis funcţionează ideal.

Portia de Rossi şi Ellen DeGeneres

image

E un divorţ pe care presa îl trâmbiţa încă din 2018, vorbind despre averea de sute de milioane de dolari a lui Ellen şi cum va fi împărţită. Iar prietenii spun că este evident că Ellen nu mai găseşte fericire acasă, ci doar atunci când filmează pentru show-ul ei. Alături de Portia, Ellen arată de parcă tocmai i-a fost suspendată emisiunea... Şi mai stranie a fost reacţia Portiei din vară la zvonurie divorţului: "Asta înseammnă că, în sfârşit, mariajele gay sunt luate în serios!". Are sens ce spune ea, dar doar atât?!

Ryan Gosling şi Eva Mendes

Un alt cuplu care a ales discreţia. Dar în cazul lor, something smells fishy. Mendes, care pe marele ecran este atât de senzuală, pare de-a dreptul un pustnic în acest mariaj, ascunzându-se exagerat de ochiul publicului. Pentru doi oameni atât de frumoşi, este ciudat că n-au lăsat niciodată să le scape măcar un gest natural de afecţiune. Ei nu au fost niciodată surprinşi relaxaţi pe un iaht, de exemplu, precum Jamie Foxx şi Katie Holmes - care nu ţin să se afişeze, dar care se vede că au o viaţă activă de cuplu. Discreţia firească poate fi atât de sănătoasă pentru un cuplu hollywoodian. Dar aici e vorba de o discreţie forţată, care ascunde ceva. Aşa încât un divorţ n-ar fi exclus în 2019.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg