Prima imagine cu Britney mireasă. Artista s-a căsătorit într-o ceremonie restrânsă

10 iunie, 2022
Brit nunta jpg

Britney este acum fericită și împlinită, chiar dacă mirii au trecut printr-o experiență foarte dureroasă, căci solista a pierdut recent o sarcină.

Îndrăgostiții nu și-au uitat fanii și i-au încântat cu mult așteptata imagine de la nuntă. Dar și cu rochia simplă și glam, creată de celebra Donatella Versace, designerul care a și participat la nuntă.

Brit nunta (3) jpg

La o zi de la nuntă, starul pop în vârstă de 40 de ani și actorul-model, în vârstă de 28 de ani, au lansat fotografii de la ceremonia lor.

Cuplul s-a căsătorit în fața a aproximativ 60 de invitați — inclusiv prieteni celebri precum Madonna, Paris Hilton, Kathy Hilton și Drew Barrymore — în Los Angeles.

Spears a purtat o rochie de la renumita casă de modă Versace și a mers la altar pe melodia „I Can’t Help Falling in Love” a lui Elvis Presley, potrivit surselor, scrie People.

Britney nu a fost condusă de nimeni, chiar dacă tradiția spune că tatăl te conduce la soț. Ea a mers singură. Era evident, din moment ce relațiile sale cu familia sunt compromise. Potrivit unui apropiat pentru sursa menționată, a fost o mireasă superbă și emoționată. ”A plâns”, a spus acesta.

Brit nunta (2) jpg

De asemenea, cadrul de la nuntă a fost de basm. Conform sursei, Brit s-a schimbat de trei ori, iar la petrecere s-a distrat pe cinste alături de Madonna.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg