Primele imagini din finala X Factor 2020! Delia spune: "Cred că sezonul acesta e unul istoric"

18 decembrie, 2020
4 finala x factor 2020 2 jpg jpeg

Ştefan Bănică, Loredana, Delia şi Florin Ristei şi-au ales fiecare câte un concurent alături de care cred că pot câştiga marea finala X Factor sezonul 9 de astăzi, de la 20.00, la Antena 1!

Fiecare dintre ei aşteaptă un adevărat spectacol de la concurenţii care au ajuns până în această etapă: Adrian Petrache, Andrada Precup, Sonia Mosca şi Super 4. Ştefan Bănică, mentorul grupe de fete sub 24 de ani, este mândru de parcursul Andradei Precup, care l-a surprins până acum de fiecare dată. ”Cel de-al nouălea sezon X Factor a avut toate ingredientele. Se spune de multe ori că acesta a fost cel mai bun, cred că este un X Factor cu totul şi cu totul special şi datorită condiţiilor, dar mai ales datorită concurenţilor şi, de ce nu, şi al juriului! O iubesc pe Andrada, pentru mine este mai mult decât un concurent la X Factor, cunoscând-o îndeaproape, pentru mine a devenit o mică lecţie de viaţă!”, a spus Ştefan Bănică.

3 finala x factor 2020 1 jpg jpeg

În grupa de băieţi cu vârsta sub 24 de ani a Loredanei, finalistul este Adrian Petrache, în care ea a crezut de la început. ”Adrian are stofă de învingător şi nu m-a sedus doar pe mine, ci pe toţi care l-au văzut şi pe ceilalţi juraţi. Este acel tip de artist pe care nu dai doi bani când îl vezi, dar când deschide gura se întâmplă o magie! E băiatul care a venit fără nicio şansă şi care vrea să spargă tiparele, el nu vrea să imite pe nimeni! Aştept să fie o seară extraordinară, în care să avem parte de emoţii extraordinare, de energie, să ne bucurăm, să fie o seară glorioasă pentru că încheie acest sezon care a fost de neoprit şi orice se întâmplă, arată că suntem puternici şi că suntem învingători!”, mărturiseşte Loredana.

Delia crede că Sonia Mosca are şanse mari să obţină în această seară mare trofeu cu vocea care o ajută să se desprindă din mulţime. ”Cred că sezonul acesta este unul istoric! E unul greu, într-un context mai delicat, dar de neoprit! Sonia are această capacitate de a te ţine atent în faţa televizorului în momentul în care cântă, n-ai cum să nu te opreşti oriunde ai fi în casă, să te întrebi cine cântă, cine scoate ceste sunete!”, spune Delia.

Pentru Florin Ristei emoţiile sunt complet diferite decât îm ultima finală trăită de el. ”Pentru mine e a doua finală, dar din alt punct de vedere - ultima dată eu stăteam pe X-ul de pe scenă. De data aceasta parcă sunt puţin mai relaxat, dar asta şi pentru că am un grup senzaţional, Super 4, şi tot ce îmi doresc astă seară este ca oamenii să nu plece din faţa televizoarelor, pentru că au ce vedea. E un grup care a reuşit să îi facă pe toţi colegii mei să se emoţioneze şi chiar să verse câteva lacrimi încă de la prima piesă, e un grup care a reuşit să aibă primul moment viral anul acesta pe internet”, a spus Florin Ristei.

Care vor fi alegerile lor muzicale şi cine îi va cuceri pe cei de acasă vom afla în această seară, de la 20.00, la Antena 1, în marea finală a celui de-al nouălea sezon. Fiecare concurent va cânta de trei ori: o dată cu un invitat, o dată alături de mentorul său şi individual. 

FOTO: Antena 1Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}