Primul duet Ştefan Bănică şi Lavinia Pîrva. Cum sună melodia cântată împreună de cei doi soţi

28 decembrie, 2020
1 stefan banica si lavinia pirva canta impreuna jpg jpeg

Sunt de ani de zile împreună, amândoi sunt artişti, dar nu i-am auzit cântând până acum. Iată că a venit momentul! Ei bine, în emisiunea specială realizată de Ţtefan Bănică cu ocazia Crăciunului, cei doi soţi au lansat prima piesă împreună.

Îmbrăcată într-o rochie roşie, lungă, mulată, Lavinia Pîrva a păşit în platoul special al emisiunii "Acasă de Crăciun" şi a interpretat alături de Ştefan Bănică cea mai recentă melodie de sărbători a artistului, "Crăciunul, vine Crăciunul". Fanii au aşteptat demult o colaborare a celor doi soţi şi iată că ea a venit de Crăciun, într-un show atipic pe care juratul X Factor l-a pregătit cu gândul la toţi cei care îşi doreau să petreacă alături de el la Sala Palatului, pentru al 19-lea an.

"Crăciunul, vine Crăciunul" este o surpriză în stilul lui Ştefan Bănică şi a colaboratorilor lui de ani buni, The 50's: "Mi-aţi scris, m-aţi întrebat când apăreţi împreună, când o să cântaţi împreună. E, uite că se întâmplă chiar de Crăciun".

Cu toate că vremurile pe care le trăim ne-au ţinut departe unii de ceilalţi, Ştefan Bănică i-a invitat pe telespectatori pentru al 19-lea an consecutiv la un show de Crăciun de excepţie. În seara de Crăciun, pe 25 decembrie, ora 23:45, la Antena 1, artistul şi invitaţii săi au oferit momente pline de emoţie, bucurie, magie! "Trăim într-o perioadă în care spectacolele, concertele ne lipsesc, şi atunci acest show TV e singura alternativă pentru a rămâne în contact cu publicul meu, care, pentru prima dată în 19 ani, nu poate veni la Sala Palatului. Aşa că păstrăm, în această formă, continuitatea tradiţiei concertelor mele de Crăciun", a spus Ştefan Bănică.

"Ideea e că vom fi din nou împreună în spiritul sărbătorilor de iarnă. Fiind “Acasă de Crăciun”, în show vin colindători, se povesteşte, se râde, se cântă, apar invitaţi-surpriză şi vedem şi cele mai spectaculoase duete, cu artişti excepţionali, din istoria recentă a concertelor de Crăciun, cu acea atmosfera live, de vis, care ne lipseşte atât de mult în prezent şi care completează cu brio conceptul show-ului", a povestit starul înainte de difuzarea emisiunii. 



Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
Halle Berry  sursa foto   Shutterstock jpg
Miliardarul Mohamed Al Fayed împreună cu Regina Elisabeta a II a  foto   GettyImages jpg
Colin Farrell, GettyImages (3) jpg
Lady Amelia Windsor, Profimedia (4) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (1) jpg
Demi Moore și fiicele sale, GettyImages (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
FotoJet Bennifer (1) jpg
Ben Affleck Getty Images (1) jpg
FotoJet Boris jpg
Rebel Wilson, GettyImages (6) jpg
 Natalia Mateuț nu se distrează totuși singură sau doar în compania prietenelor sale
Frații Jackson, Jackie, Tito, Jermaine, Marlon, Michael și Randy la Londra, octombrie 1972, GettyImages jpg
FotoJet Emmy jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (3) jpg
Marius Borg jpg