Primul interviu al soţului Halynei Hutchins, femeia omorâtă de Alec Baldwin. Matt Hutchins, furios pe declaraţiile actorului

24 februarie, 2022
1 fotojet 20 jpg jpeg

Soţul Halynei Hutchins vorbeşte prima dată de când cineasta a  fost ucisă de Alec Baldwin pe platourile de filmare ale producţiei ”Rust”.

Matt Hutchins îl consideră pe Alec Baldwin principalul vinovat şi nu înţelege de ce încearcă să se scuze, explicând că acest lucru îl scoate din minţi. Mai mult, Matt e furios că moartea soţiei sale a ajuns un subiect public. Hutchins a vorbit în premieră la Today, cu Hoda Kotb. ”M-am înfuriat să îl văd vorbind de moartea ei în public, că dă atâtea detalii, dar nu îşi asumă responsabilitatea, după ce tocmai a descris cum a ucis-o”, a spus, cu durere, bărbatul.

Kotb l-a întrebat dacă el crede că întreaga vină aparţine actorului.

stanga
dreapta
2 fotojet 20 jpg jpeg
3 profimedia 0662814825 jpg jpeg
4 profimedia 0663249595 jpg jpeg
5 profimedia 0663249805 jpg jpeg
6 profimedia 0639770262 2 jpg jpeg

”Dacă apeşi pe trăgaci şi eşti cel care ţine arma, e absurd să te gândeşti că nu eşti responsabil”, a spus, cu furie, Matt Hutchins. Şi a continuat: ”Siguranţa armelor nu era singura problemă de pe acel platou. Multe norme de siguranţă nu erau aplicate, sunt multe părţi responsabile.”, potrivit soţului regretatei Halyna Hutchins, cineasta care a murit într-un mod stupid pe platourile de filmare în octombrie anul trecut, într-un accident îngrozitor, care a şocat o lume întreagă. Arma pe care Baldwin o ţinea în mână a avut gloanţe reale, nu oarbe, cum ar fi trebuit. Inclusiv  Joel Souza, regizorul filmului ”Rust” a fost rănit.

Matt Hutchins a intentat recent un proces împotriva lui Baldwin şi a altor responsabili ai ”Rust”, în timp ce ancheta este încă în desfăşurare.

Alec Baldwin susţine într-un alt interviu că arma s-a descărcat accidental şi că el nu a apăsat pe trăgaci. Că nici nu ar fi avut cum, dacă el avea de tras într-o altă direcţie.

Rămâne de văzut la ce concluzii vor ajunge anchetatorii şi dacă celebrul actor va fi absolvit de vină sau nu

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp