Prince, violent cu Sinéad O'Connor. Cântăreaţa a fugit noaptea, desculţă, din casa artistului furios. „Eu îl scuipam, iar el îmi trăgea pumni”

28 mai, 2021
1 fotojet jpg jpeg

Sinéad O'Connor a devenit fimoasă în anii '90 datorită melodiei Nothing Compares 2 U, compusă de Prince, însă relaţia cântăreaţă-compozitor n-a fost deloc numai lapte şi miere.

Ni-l amintim cu toţii pe Prince ca un entertainer genial, un compozitor şi-un cântăreţ de top, care n-a fost ocolit de tragedii personale înainte de-a muri prematur din cauza unei supradoze de analgezice. Însă mai există o latură prea puţin cunoscută de public, despre care Sinéad a ţinut să vorbească acum.

Cântăreaţa irlandeză a atras atenţia lumii întregi în momentul în care a rupt o fotografie cu Papa Ioan Paul al II-lea, în cadrul emisiunii Saturday Night Live, pentru a protesta împotriva abuzului împotriva copiilor al bisericii catolice. O'Connor a fost catalogată drept nebună după acel episod.

stanga
dreapta
2 prince bun jpg jpeg
3 prince iar jpg jpeg
4 sinead iar jpg jpeg
5 prince din nou jpg jpeg
7 sinead jpg jpeg
8 prince si sinead png png

Dar să revenim la hitul care a scos-o pe irlandeză din anonimat! În 1991, a fost chemată acasă la Prince, pentru a se întâlni cântăreaţa şi compozitorul faţă în faţă. Însă lucrurile n-au decurs deloc cum se aştepta ea.

O experienţă înspăimântătoare

Se pare că Prince a terorizat-o acasă la el, a luat-o la bătaie. Cântăreaţa de 54 de ani a declarat, în autobiografia ei, că faimosul compozitor a certat-o că înjură în timpul interviurilor, după care a forţat-o să mânânce o supă şi apoi i-a propus o „prietenească” bătaie cu perne. Doar că el băgase ceva dur în perna cu care o lovea „în joacă” pe cântăreaţă.

De teama lui, Sinéad a fugit din casa lui în toiul nopţii, desculţă, însă coşmarul nu s-a încheiat atunci. Prince a urmărit-o cu maşina pe autostradă. “Trebuie să ai un dram de nebunie în tine, ca să fii muzician. Însă există o diferenţă între a fi nebun şi-a fi violent cu femeile”, a explicat cântăreaţa.

Într-un interviu anterior, vedeta a prezentat incidentul puţin diferit: „Am încercat să ne batem unul pe altul. Nu glumesc, a fost o experineţă cu totul înspăimântătoare!”, a declarat ea pentru FarOut.

Bătaie pe autostradă

Sinéad a adăugat că Prince lua nişte droguri ciudate la acea vreme, care-i influenţau comportamentul, şi că ea n-a fost singura agresată fizic de el. „Una dintre membrele trupei lui era internată, la acea vreme, cu câteva coaste rupte, din cauza lui.”

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Ricky Martin sexy la plajă jpg
Sharon Stone în D&G (2) jpg
sm8 jpg
Bennifer out of Nerano jpg
Kristen Stewart si Lea Seydoux Cannes (1) jpg
Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru America Express jpg
Elena Chiriac Oana Ciocan Survivor jpg
sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
cib9 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg