Probleme grave pentru Paul Ipate la „Asia Express“: s-a întors în România, pentru a se opera

25 martie, 2019
1 paul ipate jojo asia express jpg jpeg

Ediţia „Asia Express“ din seara zilei de 24 martie a fost una plină de momente triste, însă au avut loc şi câteva surprize.

Din păcate, emisiunea a început cu un anunţ trist, prin care atât concurenţii, cât şi telespectatorii erau anunţati că Paul Ipate are probleme de sănătate şi că a trebut să se întoarcă de urgenţă în România. „Am tot aşteptat să apară Jojo şi Paul de la spital. Paul are hernie de disc, din nou. Ei, din păcate, nu mai pot continua drumul. Jojo trebuie să meargă cu el acasă. El, dacă ar fi continuat, ar fi trebuit să se opereze chiar aici, în India. Şi nu puteam să-l lăsăm să facă asta“, a spus Gina Pistol.

2 crbl oase jpg jpeg

„Surprinzător, azi am făcut alinierea şi Jojo şi Paul nu erau. Eram mai puţini. Şi eram: wow, atât de grav? Şi abia s-a operat“, a fost reacţia pe care au avut-o CRBL şi Oase. După care Paul Ipate a dezvăluit ce s-a întâmplat.

stanga
dreapta
1 paul ipate jojo asia express jpg jpeg
2 crbl oase jpg jpeg
3 jojopaulipateplecareasiaexpress2 jpg jpeg
4 oaselovitasiaexpress2 jpg jpeg

„Iniţial n-am crezut că e o chestie foarte gravă, pentru că nu e prima oară când am treaba asta. Eu am o operaţie la spate de acum 5-6 ani, dar care a fost ţinută sub control, altfel nu veneam aici. Problema e că acuma sunt nişte dureri... Am ajuns la spital, am făcut un RMN. Neurochirurgul de la spital a zis că, oricum ai da-o, dacă mai mergi cu rucsacul în spinare, se va ajunge la operaţie în câteva zile. Dacă mergi şi nu mai cari nimic, e doar o chestiune pe care o amâni, dar tot vei ajunge la operaţie. Deci, din punctul meu de vedere, lucrurile sunt destul de clare“, a spus Paul Ipate.

3 jojopaulipateplecareasiaexpress2 jpg jpeg

„Evident că ne pare rău, dar ce poţi să faci? Mie îmi pare rău că Paul a păţit asta, pentru că au fost nenumărate momente în care i-am zis să nu ia rucsacul meu. Şi ştiam că are o sensibilitate, eu permanent am fost îngrijorată din acest motiv. Şi, poate dacă n-ar fi făcut asta în anumite momente, poate nu s-ar fi ajuns aici“, a adăugat şi Jojo.

După ce Paul Ipate şi Jojo au părăsit emisiunea, locul lor a fost luat de Morodan şi Teleşpan, care abia fuseseră eliminaţi şi ar fi trebuit să revină în România. Chiar dacă aceasta a fost o veste bună pentru cei doi, CRBL şi Oase nu au fost prea întântaţi de întoarcerea concurenţilor, deoarece tot în ediţia de ieri Oase a ajuns la spital, după ce Morodan a dat cu maşina peste el şi i-a sucit glezna, piciorul lui fiind pus în gips.

4 oaselovitasiaexpress2 jpg jpeg