Probleme pentru Şerban Copoţ. Prezentatorul e nevoit să ia o pauză forţată după ce s-a accidentat

5 martie, 2020
4 serban copot next star 2 jpg jpeg

Veşti nu foarte bune despre Şerban Copoţ. Se pare că prezentatorul s-a accidentat destul de grav, iar pentru o perioadă trebuie să ia o pauză forţată!

La câteva zile de când a fost făcut public faptul că Şerban Copoţ este co-prezentator la Next Star, emisiunea prezentată de Dan Negru şi difuzată pe Antena 1, acesta s-a accidentat. 

Nu se ştie însă cum s-a întâmplat totul, dar vestea a anunţat-o chiar el pe contul său de Facebook. Se pare că Şerban Copoţ şi-a luxat piciorul drept. Şi-a înştiinţat fanii că trece printr-un moment mai puţin plăcut şi trebuie să ia o pauză forţată: "Când eşti cu capul în nori, e vai de picioare #luxatie #laorizontala #pauzăforţată", a notat Şerban.

Alături, acesta a postat şi o poză explicită în care se poate observa rapid cât de umflat este piciorul lui în dreptul gleznei. Oare cum va reuşi să fie prezent la filmările pentru noul sezon Next Star? Fanii sunt cei care îl susţin necondiţionat şi i-au trimis o mulţime de mesaje: "Multă sănătate!", "Recuperare rapidă!", "Însănătoşire grabnică!"

Şerban Copoţ s-a alăturat echipei Next Star

Co-prezentator la Next Star este Şerban Copoţ care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenţi şi de părinţii lor. Next Star revine, la Antena 1, cu un nou şi spectaculos sezon. Din 12 martie, de la 20:00, emisiunea prezentată de Dan Negru va aduce pe scena Next Star şi în faţa telespectatorilor cei mai talentaţi copii ai României, dar şi un nou juriu.

"La treaba :)) #filmari #nextstar @nextstar2.0", a scris zilele trecute pe Facebook acesta, care îşi ţine mereu fanii la curent.

2 serban copot la next star jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg