Radu Vâlcan, monitorizat de medici la filmările sezonului 6 "Insula Iubirii": "Lucrurile sunt luate în serios"

18 martie, 2020
6 radu valcan in republica dominicana jpg jpeg

Radu Vâlcan se află în Republica Dominicană, la filmările sezonului 6 "Insula Iubirii". Medicii de acolo sunt şi ei în alertă din cauza coronavirusului şi l-au testat atât pe prezentator, cât şi pe concurenţi. 

De teama coronavirusului, autorităţile din toată lumea sunt în alertă. Au luat măsuri drastice, i-au avertizat pe cetăţeni să rămână în casă, exact aşa cum se întâmplă şi în România. Radu Vâlcan a plecat de aproximativ două săptămâni în Republica Dominicană alături de echipa sa şi de concurenţii înscrişi deja la "Insula Iubirii". Prezentatorul a fost testat de coronavirus, cu un aparat special medicii i-au verificat temperatura, se pare că totul este ok. 

Acesta a postat o imagine în care doctorul realizează consultul, a avut şi un mesaj pe care l-a distribuit pentru urmăritorii săi. 

"Aşa cum ar trebui să fie peste tot in lume şi aici lucrurile sunt luate foarte in serios. Suntem monitorizaţi in permanenţă, iar la cel mai mic semn de boală eşti transportat la spital pentru investigaţii. Din fericire, toată lumea este sănătoasă. Vă doresc multă înţelepciune, putere şi încredere! 🙏🙏🙏 #insulaiubirii6", a scris Radu Vâlcan în mediul online. 

Adela Popescu, după ce s-a separat de Radu Vâlcan. “M-a cuprins un sentiment de anxietate nemaiîntâlnit”

Radu Vâlcan filmează în Republica Dominicană, iar Adela Popescu a rămas acasă, cu cei doi copii, dar şi cu o situaţie greu de controlat, asta după ce în România s-a declanşat starea de urgenţă.

Sub impactul evenimentelor, Adela îi face soţul său o declaraţie de dragoste ceva mai altfel şi recunoaşte că îi simte lipsa.

“Cum naiba ai plecat tu fix acum? Aşa cum ştii am rămas fără voce. Doamna Dr. mi-a recomandat repaus vocal. Îţi imaginezi tu cum mă descurc cu doi copii mici care nu ascultă nici când le vorbesc, dar când nici asta nu mai pot? O să-mi spui: <<dar te ajută maică-ta, maică-mea>>. Iar eu o să-ţi răspund: cum naiba ai plecat tu fix în perioada asta? “Mor de nervi! Da, ştiu, deplasarea e programată demult şi da, ştiu, ai plecat fix cu două zile înainte să se dezlănţuie jihadul. Cu toate astea sunt furioasă pe ţine...M-a cuprins un sentiment de anxietate nemaiîntâlnit şi ştiu că la fundamentul lui stă lipsa ta. Ştiu că te uiţi la ştiri, dar cum se vede de aici e greu de explicat.În fine... sper să îmi revină şi vocea asta să pot să îţi spun pe gură într-o formă elegantă cam tot ce simt’’, scrie Adela Popescu pe o reţea de socializare.Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate